MY KTEO

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Αναγέννησης Πάλιουρα


Με το παρόν Δελτίο Τύπου θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την αρχή της προετοιμασίας για τη συμμετοχή μας  στο πρωτάθλημα Κατηγορίας Γ’ Ερασιτεχνική. 

Πριν όμως φτάσουμε εκεί, δύο λόγια για την ιδέα και την υλοποίηση της…

Όλοι γνωρίζετε την ιστορική ομάδα Α.Ε Πάλιουρα όπου το 2002 σταμάτησε την ποδοσφαιρική της πορεία.  Από τότε κάποιοι είχαν κάνει ενέργειες ώστε να ξεκινήσουν ξανά την ομάδα χωρίς όμως αποτέλεσμα.  Ερχόμενοι στο έτος 2020 , σε έναν απλό μεταξύ φίλων αγώνα ποδοσφαίρου Ο Γιώργος Παπαδημητρίου και ο  Σωτήρης Τζαφέρος έκαναν μία πρώτη κουβέντα, πόσο όμορφο θα ήταν για το χωριό να δημιουργηθεί και πάλι  η ομάδα. Όμως λόγω του Κορωνοιού τα πάντα ήταν κλειστά με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει κάποια  ενέργεια. Έτσι φτάνουμε φέτος όπου σε μία καφετέρια ο Σωτήρης Τζαφέρος εξέφρασε την ιδέα του στον  Ιωάννη Ντεγιάννη. Δεν έχασαν καιρό και πολύ άμεσα ενεργοποιήθηκαν καλώντας γνωστούς και φίλους όπου  όλοι έδειξαν ενδιαφέρον και θέλησαν να συμμετέχουν.

Μιλώντας για την ομάδα του Πάλιουρα θέλαμε στο λογότυπο κάτι σχετικό με το χωριό, γιαυτό και επιλέξαμε  το φύλλο από το φυτό ¨Παλιούρι¨ ως λογότυπο όπου από αυτό πήρε την ονομασία του το χωριό. Για την  ιστορία μάλιστα, ο θρύλος λέει πως τα αγκαθωτά κλαδιά του θάμνου χρησιμοποιήθηκαν για να φτιάξουν το  ακάνθινο στεφάνι που τοποθετήθηκε στο κεφάλι του Χριστού πριν από τη σταύρωσή του.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Πίσχινα Γεώργιο από την Ε.Π.Σ.Ε όπου φρόντισε να  γίνουν σωστά όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη σύσταση την ομάδας . 

Ιδαίτερο ενδοιαφέρον για συμμετοχή έδειξε ο προπονητής Κύριος Τσοπανίδης Αθανάσιος όπου θα είναι  δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της νέας σεζόν.

Δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια είναι ο Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Πάλιουρα “Ή Αγάλη” όπου  από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την ιδέα αυτή και μας προσέφερε απλόχερα το προπονητικό υλικό.

Και κάπως έτσι φτάνουµε τη Δευτέρα 05/09/22 και ώρα 20:30 στις εγκαταστάσεις µας, όπου θα γίνει η πρώτη γνωριµία των παικτών µε τον προπονητή, οδηγίες για την προετοιµασία καθώς επίσης και το ωράριο των προπονήσεων που θα ακολουθήσουν. Εδώ να σηµειώσουµε πως το γήπεδο είναι ανοιχτό για όλους όσους θέλετε να παρακολουθείτε τις προπονήσεις µας και γιατί όχι να εγγραφείτε στην οµάδα µας εφόσον πληρείτε τα κριτήρια που χρειάζονται. 

Περισσότερες πληροφορίες για νέες εγγραφές µπορείτε να αναζητήσετε στα Social Media της οµάδας, καθώς και στον Κύριο Ντεγιάννη Ιωάννη στο τηλέφωνο: 6986705382 . 

Το Δ.Σ Τα Μέλη:

Ο Πρόεδρος : Ντεγιάννης Ιωάννης Τσάλλα Βασιλική

Τζαφέρος Σωτήρης Μπερμπάτης Παναγιώτης  Ρουσόδημος Νάσος

Παπαδημητρίου Γεώργιος

Κομποθανάσης Δημήτρης