MY KTEO

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Ναταλία Γερμανού – Μαρία Μπακοδήμου: Ποια έκοψε πρώτη το νήμα στην κούρσα της τηλεθέασης


Η πρεμιέρα της Μαρίας Μπακοδήμου και του «Γειά σου» στον Σκάι, κόντρα στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των tv maniacs το σαββατοκύριακο.

Με μια εβδομάδα διαφορά σε σχέση με την Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», έκανε πρεμιέρα το σαββατοκύριακο 17 &18 Σεπτεμβρίου στον Σκάι η Μαρία Μπακοδήμου με το «Γειά σου». Η παρουσιάστρια που βλέπαμε τις περασμένες χρονιές στο «J2US» εντάχθηκε στα τέλη της άνοιξης στο δυναμικό του Σκάι, αρχικά για να αντικαταστήσει την Ιωάννα Μαλέσκου και στη συνέχεια, μετά από την άφιξη της Φαίης Σκορδά στο σταθμό, για να «βουλώσει» την τρύπα που άφησε πίσω του το «Όλα γκουντ».

Δυστυχώς για την Μαρία Μπακοδήμου, η Ναταλία Γερμανού έχει αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος. Πάνω τις «συνετρίβησαν» το «Τι λες τώρα» στο Mega, με την έμπειρη Κατερίνα Καραβάτου, το «Όλα γκουντ» με Γκουντάρα – Κάκκαβα -αυτά την περσινή σεζόν- και, απ’ ό,τι φαίνεται, έπεται συνέχεια.

Έτσι, την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, τα νούμερα τηλεθέασης την συγκεκριμένη ώρα διαμορφώθηκαν ως εξής: Η Ναταλία Γερμανού τερμάτισε πρώτη με ποσοστό 15,3% στο δυναμικό κοινό και 14,2% στο σύνολο, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου έφτασε ως το 8,4% στο δυναμικό κοινό -που την αγαπάει από παλιά- και στο 9,4% στο γενικό κοινό.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, θα δοθεί η μεγάλη μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα σε Mega, ANT1, Alpha, Σκάι και Open, τα οποία ρίχνουν στη μάχη 6 ολοκαίνουργιες ελληνικές σειρές και 2 σε συνέχεια.
  • Σασμός (Alpha): Ο δεύτερος κύκλος κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη.
  • Ο Παράδεισος των κυριών (Alpha): Η νέα σειρά που θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στα 20:00, πριν από τον «Σασμό».
  • Η γη της ελιάς (Mega): Επιστρέφει σήμερα στις οθόνες μας στις 21:00.
  • Έρωτας φυγάς (Open): Σήμερα, ώρα 17:45, κάνει πρεμιέρα η νέα δραματική σειρά του καναλιού που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή την ίδια ώρα.
  • Άγρια Γη (Σκάι): θα προβάλλεται από σήμερα και κάθε ημέρα -πλην σαββατοκύριακου- στις 18:50.
  • Γλυκάνισος (Σκάι): Η αντεπίθεση του καναλιού του Φαλήρου στον τομέα της μυθοπλασίας ξεκινάει από σήμερα στις 21:00.
  • Εκτός Υπηρεσίας (ΑΝΤ1): Η μοναδική κωμική σειρά που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00.
  • Παγιδευμένοι (ΑΝΤ1): Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22:00.



iEidiseis.gr του Άρη Σταυρίδη