MY KTEO

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Μπορεί να είναι δελεαστικό να αναλάβεις περισσότερα με μια όψη Ερμή – Δία ενεργή σήμερα, αλλά δεν είναι η ώρα να επεκταθείς. Είναι μια καλή περίοδος για τη βελτίωση, την αποκατάσταση και την προσαρμογή της τρέχουσας εργασίας. Αυτή η πτυχή μπορεί να προκαλέσει μια διαφωνία πρώτα πριν φτάσεις σε μια χρήσιμη προοπτική. Προσπάθησε να απολαύσεις τη μέρα σου και να αφεθείς στο ανάλαφρο παιχνίδι του έρωτα.

Ταύρος
Μπορεί να παλεύεις με τις προσδοκίες σου σήμερα, καθώς μια αντίθεση Ερμή – Δία υποδηλώνει μια αμφιταλάντευση και ένα προς – πίσω. Οι λεπτομέρειες μπορεί να μην είναι εμφανείς ή ακριβείς αλλά η μεγαλύτερη εικόνα μπορεί να σε εμπνεύσει. Η επιθυμία σου να επεκταθείς μεγαλώνει. Αργότερα σήμερα αναγνωρίζεις ενστικτωδώς ότι εάν μείνεις μόνο σε ό,τι είναι οικείο δεν θα σου δώσει ευκαιρίες μάθησης. Η μέρα επίσης ευνοεί τον έρωτα.

Δίδυμοι
Χρειάζεσαι περισσότερο νοητικό χώρο και ελευθερία από ότι συνήθως και μια μικρή αλλαγή μπορεί να κρατήσει τα πράγματα συναρπαστικά. Είναι σημαντικό να διατηρήσεις την προοπτική σου και κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αποφύγεις να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα για κάποιον στη ζωή σου. Αργότερα σήμερα βρίσκεις επιπλέον νόημα στις συνδέσεις που κάνεις. Ελκύεσαι από προσπάθειες με μακροπρόθεσμες δυνατότητες και απολαμβάνεις το φλερτ.

Καρκίνος
Μπορεί να υπάρξουν πάρα πολλές επιλογές σήμερα και είναι δύσκολο να δεις τις προτεραιότητές σου. Επιδίωξε να αποφύγεις τις μεγάλες προσδοκίες αυτήν τη στιγμή. Μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα αργότερα σήμερα βοηθά στο να εντοπίσεις τις προβληματικές περιοχές. Το να αντιμετωπίσεις αλήθειες μπορεί να οδηγήσει σε αναδιάρθρωση των δραστηριοτήτων, σε τεράστιες βελτιώσεις στα έργα σου, αλλά και σε μια σημαντική σχέση σου.

Λέων
Μια διέλευση Ερμή – Δία μπορεί να σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πολύ κολλημένοι στις δικές τους ιδέες, κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να βρεις μια μέση λύση. Αργότερα σήμερα ένα τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα λειτουργεί υπέρ σου και επηρεάζει άμεσα τις πρακτικές σου υποθέσεις. Σε βοηθά πολύ, καθώς ο Ήλιος είναι ο κυβερνήτης σου και η επιρροή του Πλούτωνα ενισχύει τις προσπάθειές σου. Ευνοούνται ιδιαίτερα θέματα που σχετίζονται με το εισόδημα, την εργασία αλλά και την υγεία σου.

Παρθένος
Ο Ερμής αντιτίθεται στον Δία σήμερα και μπορεί να παίξει με τις αντιλήψεις σου. Μπορεί να μην βλέπεις τα πράγματα καθαρά με τα χρήματα και τις σχέσεις. Ίσως είναι καλύτερο να ονειρεύεσαι συναρπαστικά σχέδια αλλά αποφεύγεις να περιμένεις πάρα πολλά σύντομα. Ένα τρίγωνο αργότερα Ήλιου – Πλούτωνα σε ενδυναμώνει με τον Ήλιο στο ζώδιο σου και τον Πλούτωνα να σε ενθαρρύνει να αναπτυχθείς και να βελτιωθείς. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον έρωτα.

Ζυγός
Λανθασμένες αντιλήψεις είναι πιθανές με τον Ερμή απέναντι από τον Δία. Κάποιος μπορεί να είναι αντίθετος με τις ιδέες ή τα σχέδια σου ή μετά βίας μπορείς να καταλάβεις μια λέξη. Αργότερα ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Πλούτωνα σε βοηθά να εστιάσεις. Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να αναγνωρίσεις την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, στο σπίτι ή μέσα σου. Μπορείς να βρεις εξαιρετικούς τρόπους να βελτιώσεις την ερωτική, συναισθηματική σου ζωή.

Σκορπιός
Μια αντίθεση σήμερα του Ερμή με τον Δία θα μπορούσε να προκαλέσει την επιθυμία να σκεφτείς πιο ανοιχτά. Απόλαυσε την αισιοδοξία και άνοιξε το μυαλό σου στις πιθανότητες, αλλά απόφυγε τις υπερβολές για καλύτερα αποτελέσματα. Σε βοηθά σε αυτό άλλωστε μια διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Είσαι σε πλεονεκτική θέση για να αναλάβεις ένα ζήτημα που σχετίζεται με μια ομάδα ή φιλία. Οι δυνάμεις πειθούς σου είναι ιδιαίτερα ισχυρές.

Τοξότης
Υπάρχει μια τάση υπερβολής ή υπερεκτίμησης με τον Ερμή απέναντι από τον Δία. Πρόσεξε ιδιαίτερα την υπερβολή που μπορεί να καταστρέψει κάτι καλό. Οι πρακτικές υποθέσεις σου θα βοηθηθούν αργότερα σήμερα με μια διέλευση του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αναγνωρίζεις που λειτούργησες επιπόλαια ή σπάταλα και καταβάλεις προσπάθεια που πιάνει τόπο για τη βελτίωση ή τη διόρθωση τους. Η φιλοδοξία σου ξυπνάει και αισθάνεσαι αρκετά σίγουρη για το τι μπορείς να καταφέρεις στο μέλλον.

Αιγόκερος
Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια συναισθηματική ανησυχία ή να νιώσεις την ανάγκη για μια αλλαγή που είναι δύσκολο να κατευθύνεις το πρώτο μισό της ημέρας. Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά είναι πιο εύκολο να αξιοποιήσεις την εστιασμένη ενέργεια της όψης Ήλιου – Πλούτωνα. Είναι μια εξαιρετική πτυχή για να κάνεις ανακαινίσεις, μόνιμες αλλαγές που πηγαίνουν βαθιά και ανανεώνουν τη ζωή σου όπως η απαλλαγή από κακές συνήθειες, καταστάσεις και συμπεριφορές.

Υδροχόος
Ενώ μπορεί να αποσπαστεί εύκολα η προσοχή σου το πρώτο μισό της ημέρας θα πρέπει να προσέξεις την υπέρβαση. Ωστόσο είναι μια καλή στιγμή κυρίως όσο προχωρά η μέρα για να επεξεργαστείς ξανά μια δύσκολη κατάσταση. Μια όψη Ήλιου – Πλούτωνα σε ενθαρρύνει να αναπτυχθείς, να βελτιωθείς και να δώσεις προτεραιότητες. Νιώθεις πιο δυνατή μέσα στις στενές σχέσεις σου να αναλάβεις την ευθύνη και να αξιοποιήσεις το εσωτερικό θάρρος σου.

Ιχθείς
Καλύτερα να μην βιαστείς σήμερα να βγάλεις συμπεράσματα ή να πάρεις αποφάσεις. Σκέψου ότι μπορείς να κάνεις κάτι χρήσιμο και να μάθεις μέσα από μια διαφωνία. Καθώς η μέρα προχωρά η εύρεση ενός σκοπού και η συγκέντρωση γίνεται πιο εύκολα. Με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου σε ευνοϊκή σχέση με τον Πλούτωνα μπορεί να αισθάνεσαι ότι σε υποστηρίζουν ή σου δίνουν κίνητρο οι άλλοι. Επικεντρώσου σε πράγματα που έχεις ήδη αναλάβει αντί να αναλάβεις και νέα πράγματα με τον Ερμή να είναι ακόμα ανάδρομος.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη