MY KTEO

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Αυτό είναι το προσκλητήριο της βάφτισης των διδύμων! Όλες οι λεπτομέρειες


Όπως γνωρίζαμε εδώ και καιρό, η βάφτιση των δίδυμων κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου στη Μύκονο. 

Τώρα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας και το προσκλητήριο που στάλθηκε στους εκλεκτούς καλεσμένους για την τόσο όμορφη οικογενειακή στιγμή τους.

Η Φιλίππα και η Αριάνα λοιπόν θα βαπτιστούν στις 17 Σεπτεμβρίου στη Μύκονο και όπως αναφέρει το ευρηματικό προσκλητήριο που είχε και φωτογραφία των διδύμων, το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό Μυκόνου στις 6 το απόγευμα.

Η μικρή Φιλίππα θα έχει για νονούς τον ηθοποιό Μάνο Γαβρά με την επιχειρηματία Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη, και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη ενώ η αδελφούλα της, η Αριάνα θα βαπτιστεί από την κολλητή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, τον επιχειρηματία Μίλτο Καμπουρίδη, την Αννέζια Καμπουρίδη και τον Γιώργο Καμπουρίδη.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Sant Anna, έναν χώρο που αποτελεί hot spot διασκέδασης στο νησί.

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με τα παιδιά, είχαν εγκατασταθεί από τις αρχές, σχεδόν του καλοκαιριού στη Μύκονο προκειμένου να συνδυάσουν τις διακοπές τους με τις ετοιμασίες για τη βάπτιση των διδύμων τους που ήρθαν στη ζωή πέρυσι τον Ιούνιο. Όλο αυτό το διάστημα, το ζευγάρι διευθετούσε κάθε λεπτομέρεια που αφορούσε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή τους που θέλουν να είναι ξεχωριστή τόσο για τους ίδιους, τις δίδυμες και φυσικά τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.



gossip-tv.gr