MY KTEO

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

«Τα σκουλαρίκια της εκδίκησης»: Η Κέιτ Μίντλετον τίμησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα


Τον δικό της τρόπο για να αποτίσει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Νταϊάνα βρήκε η σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

Μπορεί η οικογένεια να βρέθηκε σύσσωμη στην πομπή της βασίλισσας Ελισάβετ προς το Westminster, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ωστόσο έκανε μια προσωπική κίνηση να τιμήσει την πεθερά της Νταϊάνα και να στείλει μήνυμα πως δεν την ξεχνά ποτέ. Επέλεξε να φορέσει τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια της πριγκίπισσας αλλιώς γνωστά και ως «σκουλαρίκια της εκδίκησης».

Όπως γράφει η Daily Mail, η Νταϊάνα άρχισε να φοράει τα σκουλαρίκια πριν γίνει πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ήταν δώρο από την Collingwood, μια εταιρεία κοσμημάτων που ήταν αγαπημένη της οικογένειας Σπένσερ. Τα φορούσε σε αρκετές περιπτώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου της με τον Κάρολο.

Ωστόσο τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια ήταν αυτά που φόρεσε η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα και με το φόρεμα που ο Τύπος χαρακτήρισε «Revenge Dress» (φόρεμα εκδίκησης).

Το «Revenge Dress» ήταν το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1994, η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε γκαλά στη Serpentine Gallery στο Λονδίνο. Ένα σέξι έξωμο μαύρο φόρεμα με ασύμμετρο τελείωμα, με αρκετά αποκαλυπτικό μπούστο.

Ένα ντύσιμο ασυνήθιστο για ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που το συγκεκριμένο φόρεμα συζητήθηκε πολύ: Αυτή ήταν η ημέρα που ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ομολόγησε δημοσίως στην τηλεόραση ότι είχε υπάρξει άπιστος απέναντί της.

Η απάντηση της Κέιτ προς την Μέγκαν
Κάποιοι άλλοι ωστόσο θα έλεγαν πως η κίνηση αυτή της Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν απλώς για να αποτίσει φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πεθερά της αλλά και ένα μήνυμα προς την σύζυγό του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Όταν το απόγευμα της Κυριακής, χιλιάδες Βρετανοί που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Κάστρο του Ουίνσδορ, για να αποτίσουν φόρο τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ, είδαν τα δύο ζεύγη, τον Γουίλιαμ με την Κέιτ και τον Χάρι με τη Μέγκαν, να κάνουν κοινή εμφάνιση στον εξωτερικό χώρο του παλατιού, εξεπλάγησαν.

Παρά το Meganexit και παρά την αρνητική δημοσιότητα για τη βασιλική οικογένεια, o κόσμος αγκάλιασε την Μέγκαν Μάρκλ, γεγονός που μάλλον δεν άφησε αδιάφορη την Κέιτ Μίντλετον.

Η Μέγκαν Μαρκλ που θεωρείται ή τουλάχιστον θεωρούνταν «μαύρο πρόβατο» για την βασιλική οικογένεια, φαίνεται πως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, ειδικά μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τη μειωτική συμπεριφορά του Παλατιού προς το πρόσωπό της.

Μήπως λοιπόν, τα σκουλαρίκια που επέλεξε η Κέιτ ήταν το δικό της μήνυμα… εκδίκησης απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ, την οποία προειδοποίησε ότι κανείς δεν θα πάρει την θέση της στις καρδιές των Βρετανών;



iEidiseis.gr