MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Το παράπονο της Αλημπατέ προς τη δημοτική αρχή Δήμου Ερέτριας


Ακόμα αναρρώνει η πρώην δήμαρχος Δήμου Ερέτριας Αμφιτρίτη Αλημπατέ από το ατύχημα που είχε στα τέλη του Ιουλίου στα «ΚΑΝΑΡΕΙΑ» όταν έπεσε πάνω της ένα ηχείο και νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Παρόλα αυτά έδωσε το «παρών» στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ερέτριας και εξέφρασε το παράπονό της προς τη δημοτική αρχή για την αδιαφορία που επέδειξε για την πορεία της υγείας της μετά το ατύχημά της, παρά το γεγονός ότι αρμόδιος και υπεύθυνος για την εκδήλωση ήταν ο Δήμος Ερέτριας, όπως η ίδια είπε. 

Επεσήμανε μάλιστα και το γεγονός ότι ούτε κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της ευχήθηκαν περαστικά, παρά μόνο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γουρνής. «Πάλι καλά που το ηχείο έπεσε στο δικό μου κεφάλι και όχι πάνω σε παιδιά. Πάλι καλά, γιατί εγώ είμαι ξεροκέφαλη και από εδώ και τώρα και σιδεροκέφαλη» είπε με νόημα η πρώην δήμαρχος. 

Βέβαια, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Ανδρουλάκης έκανε γνωστό ότι τις ημέρες εκείνες επικοινώνησε με ανθρώπους από το περιβάλλον της πρώην δημάρχου και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της.