MY KTEO

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Αναφορά Θ. Ζεμπίλη στη Βουλή για την ενίσχυση της Αστυνομικής Δ/νσης, ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας


Με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων, ο Θανάσης Ζεμπίλης ζητάει την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, με έκτακτες μεταθέσεις, ενόψει της ίδρυσης Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας. Ειδικότερα, ο Βουλευτής Ευβοίας κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, την με αρ.πρωτ.: 300/3/4/19.09.2022 επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, με την οποία αιτούνται την άμεση στελέχωση και ενίσχυση με εξειδικευμένο προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας για την εύρυθμη λειτουργία της νέας υπηρεσίας. 

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ζεμπίλης με την Αναφορά του υπογραμμίζει τα εξής:

«Ο Βουλευτής Ευβοίας Ζεμπίλης Αθανάσιος καταθέτει προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο την με αριθμό πρωτοκόλλου 300/3/4/19.09.2022 επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ευβοίας, σχετικά με την ενίσχυση σε προσωπικό, με έκτακτες μεταθέσεις, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ενόψει της λειτουργίας της νέας υπηρεσίας.

Παρακαλώ, όπως εξετάσετε τη συνημμένη επιστολή και με ενημερώσετε για τις σχετικές ενέργειές σας».