MY KTEO

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Η ειδοποιός διαφορά…


Με όλη τη καλή διάθεση να ακούσουν την κριτική που θα ασκούσαν στη δημοτική αρχή οι σύμβουλοι της Κοινότητας Χαλκίδας και να απαντήσουν στα ερωτήματά τους, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμητρα Σακελλαράκη, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Γουρνής, Γιάννης Μπάκας, Γιάννης Νέζης, Γιώργος Πάνος, Ευαγγελία Παλαιολόγου και Νίκος Παπαγεωργόπουλος, καθώς και η πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένης Αϊδίνη, έδωσαν το «παρών» στη προγραμματισμένη και τελικά αναβληθείσα συνεδρίαση της Κοινότητας Χαλκίδας. Όμως οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης είχαν άλλα σχέδια… και δεν προσήλθαν ποτέ στη συνεδρίαση της Κοινότητας Χαλκίδας.

Αυτό όμως δεν πτόησε τους αντιδημάρχους και τις δυο προέδρους, που παρέμειναν στις θέσεις τους για την ενημέρωση της δημάρχου σχετικά με τα έργα στην Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας και άκουσαν τα όσα είχαν να τους πουν οι παρόντες σύμβουλοι και πολίτες, τα καλά και τα άσχημα. 

Αναγνωρίζοντας ότι τον πρώτο και τελευταίο λόγο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν οι πολίτες. Κι αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά…