MY KTEO

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Με τον Πρόεδρο και τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών ο Συμεών Κεδίκογλου


Στην Βόρεια Εύβοια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρώην υφυπουργός Συμεών Κεδίκογλου και ανάμεσα στις συναντήσεις που πραγματοποίησε τις τελευταίες ημέρες, ήταν και αυτή με τον πρόεδρο Κώστα Μπάμη και τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Διαύλου Ωρεών Αντώνη Τσώνο.  

Ο κ. Κεδίκογλου έδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ομίλου για τη δουλειά που γίνεται και όπως είπε θα περίμενε κανείς να υπάρχει η πλήρης αρωγή και συμπαράσταση της πολιτείας:

"Ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών (ΝΟΔΟ) προσφέρει το σημαντικό του έργο στο κομμάτι του μαζικού αθλητισμού περισσότερο από δυο δεκαετίες. 

Στηριζόμενος στο μεράκι και φιλότιμο κάποιων ανθρώπων, προπονεί σήμερα εκατό παιδάκια στην κολύμβηση και άλλα σαράντα σε ιστιοπλοΐα και κανόε καγιάκ. Τους αξίζουν συγχαρητήρια! Θα περίμενε κανείς να υπάρχει η πλήρης αρωγή και συμπαράσταση της πολιτείας και βασικά θέματα υποδομών, χώρων αποθήκευσης κλπ να έχουν λυθεί. 

Κι όμως, σ αυτό το παράλογο κράτος αν και η σχετική έκταση παραχωρήθηκε από τον ΟΛΝΕ και έγινε η προμήθεια των οικίσκων, ως τώρα δεν έχει επιτραπεί η τοποθέτηση τους για λόγους που δεν αντέχουν σε σοβαρή συζήτηση. 

Ο ΝΟΔΟ περιμένει κι ελπίζει σε λύση από τους αρμόδιους..."