MY KTEO

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Νοσοκομείο Χαλκίδας: Συνάντηση για ίδρυση και Λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου


Λίγες μέρες από την ανακοίνωση του νέου οργανισμού του Νοσοκομείου Χαλκίδας δεν χάθηκε χρόνος και άμεσα προγραμματίσθηκε συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας και ομάδα εργασίας ώστε να προχωρήσουν στον επόμενο στόχο για ίδρυση και Λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο.

Σήμερα έγινε συνάντηση με τον Καθηγητή Καρδιολογίας στην Α’ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Με την διευθύντρια της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Χαλκίδας Κωνσταντίνα Τόλη και το Διοικητή του Νοσοκομείου Βαγγέλη Χατζημαργαρίτη, ώστε με την έγκριση του Νέου οργανισμού να προχωρήσουμε με γοργά βήματα στην υλοποίηση ενός ακόμα στόχου για το Νοσοκομείο, ένα όνειρο ετών στην Λειτουργία Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου.

Συζητήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την υλοποίηση του στόχου, καθώς και η δέσμευση του καθηγητή για την πραγματική στήριξη του σε όλη αυτή την προσπάθεια ίδρυσης και λειτουργίας του εξειδικευμένου τμήματος αιμοδυναμικού, 600 ασθενείς ετησίως με οξύ έμφραγμα θα μπορούν να αντιμετωπίζονται πλήρως στο Νοσοκομείο.