MY KTEO

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας: Πυρ ομαδόν κατά της δημοτικής αρχής για τα σκουπίδια


Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση του Δήμου Ερέτριας κατά της δημοτικής αρχής για την κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια, ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Ερέτριας. Σύσσωμη η αντιπολίτευση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοτικής αρχής εξαιτίας της εικόνας που παρουσίαζε ο Δήμος τους καλοκαιρινούς μήνες στον τομέα της καθαριότητας. 

«Ειδικά στην Ερέτρια τα πράγματα είχαν ξεφύγει» σημείωσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Γουρνής, ενώ κακή χαρακτήρισε την κατάσταση και η πρώην δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για το Νέο» Μπάμπη Καραβά και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Κυρήκου Μπασινά, αλλά και της δημοτικής συμβούλου Βούλας Αμερικάνου, που προκάλεσε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να έρθει μια βόλτα από το σπίτι της για να δει την κατάσταση που επικρατεί μονίμως στους εκεί κάδους απορριμμάτων και ανακύκλωσης.

«Καταλαβαίνω την αγωνία κάποιων δημοτικών συμβούλων που ψάχνουν να βρουν ένα κάδο για να τον φωτογραφήσουν» είπε με νόημα ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Τσώκος και ξεκαθάρισε ότι πρόκειται «για μεμονωμένα στιγμιαία περιστατικά και όχι μια μόνιμη κατάσταση». Απευθυνόμενος μάλιστα στον κ. Μπασινά είπε: «Τώρα που είστε απ’ έξω, τα μάτια σας τα πολλαπλασιάζουν».