MY KTEO

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση Σίμου Κεδίκογλου με τον Βαγγέλη Κούκουζα


Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σίμο Κεδίκογλου συναντήθηκε την Παρασκευή στο γραφείο του στην Περιφέρεια ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εύβοιας Βαγγέλης Κούκουζας.

Οι συναντήσεις των δυο αντρών είναι συχνές και έχουν για αντικείμενο την πορεία του τρέχοντος Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αλιεία και Θάλασσα» (ΕΠΑΛΘ), καθώς και για την 2η πρόσκληση των Δημοσίων έργων του ΠΑΑ που αφορά τους πυρόπληκτους Δήμους Ιστιαίας - Αιδηψού, και Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας.

«Σταθερά ενδιαφερόμαστε και απασχολούμαστε πως θα ενισχύσουμε την Εύβοια και τούς ανθρώπους της.

Με τον Υπουργό να φροντίζει να αυξάνεται συνεχώς το μερίδιο της Εύβοιας από το όλο Πρόγραμμα, τόσο που πλέον τα διαθέσιμα του να έχουν πολλαπλασιαστεί κατά πολύ σε σχέση με τα αρχικά προβλεπόμενα.

Και εμένα, με την ιδιότητα του Προέδρου της «Αναπτυξιακής Εύβοιας» και σε συνεργασία με τα στελέχη της, να επιμελούμαι και να εγγυώμαι την εγκυρότητα και την ταχύτητα των διαδικασιών για τις προσκλήσεις των δράσεων, την αξιολόγηση των συμμετεχόντων και την τελική επιλογή των ωφελουμένων.

Διαδικασίες κρίσιμες και αναγκαίες που θα οδηγήσουν στην πραγμάτωση του στόχου των επενδύσεων και της ανάπτυξης που θα φέρουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Κούκουζας μετά τη συνάντηση.