MY KTEO

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Έφεδροι Αξιωματικοί τίμησαν τον προστάτη τους

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, τίμησε τον Προστάτη των εφέδρων αξιωματικών Μεγαλομάρτυρα Άγιο Νικήτα τον Γότθο, με Δοξολογία και

Αρτοκλασία στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Χαλκίδας, προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Χαλκίδας Ιστιαίας και Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομου, και συγχοροστατούντων των Αρχιμανδριτών κ. Νικηφόρου Ευσταθίου και κ. Συμεών Ηλιοδρομίτου και των ιερέων του Ναού. Μετά τη Δοξολογία ακολούθησε σύντομη ομιλία του Προέδρου του ΣΕΑΝ Ευβοίας, για τον Βίο του Αγίου, με ιστορική αναφορά στο θεσμό του Εφέδρου Αξιωματικού και στον ρόλο του εν καιρώ ειρήνης .



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ο Υποστράτηγος Λύσανδρος Ξηρογιάννης Διοικητής της Σχολής Πεζικού, η κ. Έλενα Βάκα Δήμαρχος Χαλκιδέων, ο Σχης (ΠΖ) Αντώνιος Πράγιας Υποδιοικητής της Σχολής Πεζικού, ο Επισμηναγός (ΤΟΠ) Αγαμέμνωνας Καλαποθάκος Διοικητής της 204 ΜΓΑΠ, η Υπολιμενάρχης Χαλκίδας, ο Υποδιευθυντής της 74ΜΕ, εκπρόσωπος από το ΚΕΤΘ και την 114 ΠΜ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, και πλήθος εφέδρων αξιωματικών με τις οικογένειες τους και φιλικά τους πρόσωπα. Αμέσως μετά παρατέθηκε καφές, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Χαλκίδας, στους επίσημους προσκεκλημένους ,στα μέλη του ΣΕΑΝ Ευβοίας και τους οικείους τους.