MY KTEO

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Στην Ερέτρια ο Θανάσης Ζεμπίλης, για τους αγώνες τριάθλου “Eretria Experience 2022”

Στην Ερέτρια βρίσκεται σήμερα ο Θανάσης Ζεμπίλης, όπου και παρακολούθησε τους αγώνες τριάθλου του “Eretria Experience 2022”.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, που συνδιοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Ερέτριας, ο Δαφνηφόρος Απόλλων και ο Κολυμβητικός Σύλλογος Επιλέκτων, και λαμβάνει χώρα το διήμερο 17 και 18 Σεπτεμβρίου στην Ερέτρια.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Βουλευτής Ευβοίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Ερέτριας και το Ν.Π. «Δαφνηφόρος Απόλλωνας», καθώς και όσους συνέβαλαν σε αυτή την διοργάνωση, που αποτελεί ορόσημο για τα αθλητικά δρώμενα. Επίσης, να συγχαρώ τους αθλητές μας που συμμετείχαν σε αυτό το συναρπαστικό και εντυπωσιακό άθλημα, που απαιτεί ψυχικό και σωματικό σθένος, επιμονή και αντοχή. Τέλος, να συγχαρώ τις επιχειρήσεις και τους πολίτες της Ερέτριας που αγκάλιασαν την διοργάνωση και με αυτό το τρόπο αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου τους, τα μνημεία του και την ιστορικότητά του».

Η όμορφη αθλητική διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών, με το Θανάση Ζεμπίλη να συμμετέχει στις απονομές συγχαίροντας τους συμμετέχοντες.