MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

H Μαρίνα Σπανού εξομολογείται: «Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν είναι πόσο χρονών είναι ο μπαμπάς μου»


Μια κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» παραχώρησαν ο Χρήστος Σπανός και η κόρη του, Μαρίνα Σπανού. Μπαμπάς και κόρη μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Μαρίνα Σπανού: Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου.

Χρήστος Σπανός: Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της.

Μαρίνα Σπανού: Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε.

Χρήστος Σπανός: Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη.



govastileto.gr