MY KTEO

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Έλλη Στάη: Αυτή είναι η αλήθεια για τη φημολογία σχετικά με το J2US


Λέτε να δούμε τη «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων σε σόου του Νίκου Κοκλώνη; Πόσο ευσταθούν οι φήμες ότι η Έλλη Στάη μπορεί να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του J2US, όπως φημολογείται έντονα τελευταία;

Η Έλλη Στάη είναι από τα πρόσωπα που μπορούν να κάνουν «κλικ» στο τηλεοπτικό κοινό. Ειδικά όταν θα τη δουν να δοκιμάζεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που την έχουμε συνηθίσει. Κάτι που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θέλει μία λύση που θα συζητηθεί έπειτα από την αποχώρηση από την κριτική επιτροπή του J2US της Μαρίας Μπακοδήμου. Η τελευταία, όπως είναι γνωστό, πήρε μεταγραφή στον ΣΚΑΪ και κάθε Σαββατοκύριακο θα μας λέει «Γεια σου» από τον σταθμό του Φαλήρου.

Ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του «τρέχουν» προκειμένου να κλείσει η κριτική επιτροπή το συντομότερο δυνατόν. Ούτως ώστε στις αρχές του Οκτωβρίου το σόου να βγει στον αέρα στον Alpha, κάτι που αποτελεί και επιθυμία του καναλιού. Η τέταρτη θέση εξακολουθεί να είναι όμως κενή κι έχουν μείνει μόνο οι Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Σταμάτης Φασουλής. Η λίστα για τον τέταρτο είναι μικρή και σε αυτή όντως φιγουράρει το όνομα της Έλλης Στάη.

Μάλιστα, ήρθε σε επαφή με την έμπειρη δημοσιογράφο, αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι εκείνο που ήθελε. Μπορεί να το περίμενε, αλλά ήλπιζε ότι θα ακούσει κάτι διαφορετικό.

Η Στάη δεν… τρελαίνεται για να μπει στην κριτική επιτροπή του J2US, αφού μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο και ήδη έχει κρούσεις από κανάλια γι’ αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Να αναλύει την πολιτική πραγματικότητα και να σχολιάζει (με το καυστικό χιούμορ της πολλές φορές) την ειδησεογραφία. Οπότε αυτό θα έρχεται σε σύγκρουση με το ψυχαγωγικό προφίλ που θα έχει στο Just The 2 Of Us, κάτι που δεν θέλει.

Πάντως, οι δύο πλευρές άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας στο μέλλον. Όχι πάντως για τη φετινή κριτική επιτροπή του σόου του Κοκλώνη.

Όπως όλα δείχνουν η Έλλη Στάη ΔΕΝ είναι το πρόσωπο που περιμένουν στο trailer ο Νίκος Κοκλώνης και οι τρεις κριτές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, η Έλλη Στάη θα κάνει ορισμένες στοχευμένες εμφανίσεις στο φετινό J2US, αλλά ο ρόλος της θα είναι έκπληξη.


iEidiseis.gr