MY KTEO

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Μπέζος: Πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω


Έχει σταματήσει, ο Γιάννης Μπέζος, να κάνει παρέα με ανθρώπους που συνειδητοποίησε ότι με το πέρασμα των χρόνων δεν έχει να πει κάτι μαζί τους; Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και τόνισε πως φυσικά και έχει συμβεί αυτό.

«Πολλές φορές. Δεν τους αντιπαθώ, δεν έχω κάτι μαζί τους απλώς δεν έχω κάτι να μοιραστώ πια» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος και πρόσθεσε πως αυτό: «αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες και αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω ότι θα πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει».

«Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι» πρόσθεσε ο Γιάννης Μπέζος.


Ο Γιάννης Μπέζος θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή
Ο Γιάννης Μπέζος θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή μέσα από την συχνότητα του Open όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή της ΕΡΤ. Η εκπομπή θα είναι δίωρη και φιλοδοξεί να κάνει τους τηλεθεατές μέρος αυτής ενώ την χαρακτήρισε «μίνιμαλ».


Newsbeast.gr