MY KTEO

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Από τον Snik στην επανασύνδεση με τον Καραβασάνη και το «Love Island»


Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στη Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό μας» σχετικά με την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Καραβασάνη. Αναφέρθηκε στον γάμο και τον χωρισμό τους, ενώ παραδέχτηκε πως είναι ενθουσιασμένη που ένα τυχαίο γεγονός τους έφερε ξανά κοντά και είναι και πάλι ζευγάρι.

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα, ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα.

Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί πολλά χρόνια, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές… Ήμασταν σχεδόν επτά χρόνια μαζί. Τώρα είμαστε και πάλι μαζί. Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι…

Τυχαία συνέβη η επανασύνδεση. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη».

Βέβαια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως σε λίγο φεύγει για τις ανάγκες της παρουσίασης του «Love Island»: «Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει», συμπλήρωσε χαμογελώντας.

Η σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik
«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Καταλαβαίνεις πού το πάω… Πώς γίνεται;» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε από τη Φαίη Σκορδά.

«Κατάλαβα πού το πήγες, μην αγχώνεσαι, ρώτα. Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει και από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές μου, δεν έχω κανένα παράπονο. Το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά». Συμπλήρωσε δικαιολογώντας την επιλογή της.



iEidiseis.gr