MY KTEO

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022

Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Χρήστος πιάνει στα πράσα τη Μυρτάλη με τον Αλέξη


Μυρτάλη, Χρήστος, Αλέξης. Το ερωτικό τρίγωνο αναμένεται να μας απασχολήσει πολύ στον δεύτερο κύκλο στη Γη της Ελιάς. Ήδη, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Στη Γη της Ελιάς, η Μυρτάλη νιώθει πολλά για τον Χρήστο, αλλά προβληματίζεται από την απόμακρη συμπεριφορά του. Την ίδια ώρα υποκύπτει στην… ερωτική επίθεση του Αλέξη και το καυτό φιλί τους στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου δεν μπορεί να βγει από το μυαλό της.

Και όπως είναι επόμενο, δεν θα αργήσει να η κατάσταση να ξεφύγει από τα όρια. Ειδικά από τη στιγμή που ο Αλέξης θα καταλάβει την αλήθεια για τη Μυρτάλη και τον Αλέξη. Πώς θα το καταλάβει; Μα θα τους δει μαζι να κάνουν μπάνι στην πισίνα.

Ο Αλέξης και η Μυρτάλη έχουν έρθει κοντά περνώντας στιγμές πάθους. Ωστόσο, η Μυρτάλη θέλει ακόμη τον Χρήστο και τον διεκδικεί. Εκείνος πάντως δεν... υποκύπτει στο ερωτικό κάλεσμά της.

Ένα βράδυ όταν επισκεφτεί τη Μυρτάλη στο σπίτι της, θα την πιάσει με τον Αλέξη στην πισίνα της να κάνουν μπάνιο. Η Μυρτάλη κι ο Αλέξης δεν αντιλαμβάνονται τίποτα. Ο Χρήστος προτιμά εκείνη τη στιγμή να μην αντιδράσει καθόλου. Παραμένει έκπληκτος από το θέαμα που αντικρίζει και θα φύγει από το σπίτι χωρίς να πει το παραμικρό. Οι σκέψεις όμως τον βασανίζουν. Και θέλει απαντήσεις γι’ αυτό που είδε

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Χρήστος θα ζητήσει εξηγήσεις από τη Μυρτάλη για τον Αλέξη, στη σειρά του Alpha. Θα απαιτήσει να μάθει ποια είναι η σχέση μεταξύ τους κι αν τρέχει τίποτα.

Η Μυρτάλη θα του εξηγήσει ότι δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον Αλέξη. Όμως, αυτή η απάντηση δεν θα πείσει τον Χρήστο κι έτσι θα αρχίσει να απομακρύνεται από τη Μυρτάλη.

Είναι αλήθεια όμως όσα είπε η Βρεττάκου στον Χρήστο; Γιατί τα συναισθήματά της για τον Αλέξη φουντώνουν. Την ίδια ώρα, όμως, δεν θέλει να χάσει τον Χρήστο...



iEidiseis.gr