MY KTEO

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Xαλκίδα: Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη

Πραγματοποιήθηκε  η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη Χαλκίδας με πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη Νικόλαου Πριμηκύριου ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου. Συγκεκριμένα έγραψε

«Η προσέλευση του κόσμου ήταν όχι μόνο συγκινητική καθώς ξεπεράσαμε το προβλεπόμενα αλλά ήταν και ενθαρρυντική. Θα την παρομοιάσω σαν μία γροθιά στα γεγονότα των καιρών ,ως μία απάντηση ότι είμαστε εδώ ως Χριστιανοί και ως πολίτες!

Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω εγκαρδίως το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδος Ιατρό Τσιμιλιώτη Φωτεινή, την Υπεύθυνη Αιμοδοσίας Τσαρπαλιά Αγγελική , τον Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων Παπαχαραλάμπους Δημήτριο, τον εκτοετή φοιτητή Ιατρικής Αθηνών Αλέξανδρο Σιμιτζή, τους ανθρώπους που με βοήθησαν στην διοργάνωση και στήριξαν την επιθυμία μου, τις Εκτυπώσεις Ζησιάδης print για τις αφίσες, καθώς και ΟΛΟΥΣ τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ ΦΙΑΛΗ ΑΙΜΑ...Αλέξανδρο,  Σπυρίδωνα, Φανή, Εμμανουήλ, Παναγιώτα, Κωνσταντίνο, Χριστίνα, Ηλία, Ευάγγελο, Παναγιώτη Χρήστο, Ανάργυρο, Σοφία, Συμεών, Νικόλαο,Ιωάννη, Ευαγγελία, Ιωάννη, Μιλτιάδη, Ελένη, Εμμανουήλ, Μαρία.




Δοξάζω Τω Θεώ για κάθε στιγμή της ζωής μου, μέσα απο την οποία διδάσκομαι για να γίνομαι καθημερινά καλύτερος!»

Με Σεβασμό και Εκτίμηση

Αρχιμανδρίτης

Νικόλαος Πριμηκύριος