MY KTEO

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θήβα παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος

 


Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Θήβα παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μαρκόπουλος Εκεί είδε πολλούς φίλους και συνεργάτες που τον συνοδεύουν και τον συμβουλεύουν στην πορεία του προς την Περιφέρεια Στερεάς. Για την παρουσία του όμως στην Θήβα ο κος Μαρκόπουλος είπε:


«Είχα όμως την χαρά να επισκεφθώ το γηροκομείο Θήβας (ΟΧΕΚ Θηβας) και να ενημερωθώ από την πρόεδρο κ Βάσω Λάσπη για το έργο της και να γνωρίσω τους εργαζόμενους και κυρίως να ενημερωθώ από την ίδια για τα φοβερά ελλείμματα και κενά στην προστασία, τα χαμένα δικαιώματα και τον αγώνα για αξιοπρεπή ζωή των ατόμων με ειδικές ικανότητες. Η πανελλαδική της και ευρωπαϊκή της πορεία και γνώση είναι για εμένα φάρος και κινητήρια δύναμη. Είναι τιμή μου που είμαστε φίλοι. 


Η ημέρα τελείωσε με χαλαρή συζήτηση και ποτό στις Πλαταιές με τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Φίλη και τον επί χρόνια συνεργάτη μου και φίλο Θανάση Γρινιάρη που ήρθε από την Τριάδα Ψαχνών να με βρει εκεί. Και κατέληξε 

«ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ και δένουμε μεγάλη ομάδα με μόνα συστατικά σύνδεσης την ακομμάτιστη και ακηδεμόνευτη πορεία στην Περιφέρεια Στερεάς και την αναμέτρηση με την προσδοκία των πολιτών για μια περιφέρεια που δεν θα είναι χειροκροτητής αλλά διεκδικητής»