MY KTEO

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Έρχονται αποκαλύψεις που σοκάρουν για τα ΕΛΤΑ


Καλά ενημερωμένος «ταχυδρόμος» προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, δικαιολογώντας έτσι την αλλαγή του brand σε Ελληνικά… Ταχυφαγεία.

«Αυτά που αποκαλύφθηκαν για τον Πάτση είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου για ότι έχει συμβεί τα τελευταία τρία χρόνια στα ΕΛΤΑ» έλεγε σε συνομιλητή του καλά ενημερωμένος «ταχυδρόμος».

Διευκρινίζοντας στη συνέχεια ότι εννοούσε ένα πραγματικό «πάρτι» απευθείας αναθέσεων σε δεκάδες εταιρείες. Συμβούλους, δικηγόρους, εταιρείες επικοινωνίας, οι οποίες κυριολεκτικά οργίασαν προσφέροντας μελέτες και υπηρεσίες μηδενικής αξίας, αλλά πληρώθηκαν πλουσιοπάροχα.

Εταιρείες που έχουν στη μεγάλη τους πλειονότητα ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ανήκουν σε «ημετέρους», σε «γαλάζια παιδιά» και όλες έτυχε να έχουν «μπάρμπα στην… κυβέρνηση Μητσοτάκη».

«Για παράδειγμα», συμπλήρωσε, «γιατί δεν ψάχνετε τι είδους νομικές υπηρεσίες, και μάλιστα εξειδικευμένες, προσέφερε η δικηγορική εταιρεία του Α. Πάτση;» Για να λάβει αποζημιώσεις άνω του 1 εκατ. ευρώ. Να τις δούμε για να καταλάβουμε αν ο άνθρωπος πραγματικά πρόσφερε κάτι στα ΕΛΤΑ για να πληρωθεί με τόσο υψηλές δικηγορικές αμοιβές.

Αν επαληθευθούν τα προηγούμενα, μάλλον είναι δικαιολογημένη η αλλαγή του brand της επιχείρησης. Από Ελληνικά Ταχυδρομεία σε Ελληνικά…Ταχυφαγεία.



iEidiseis.gr