MY KTEO

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Πανευβοϊκό Σύλλογο Καππαδοκών "Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος"

 


Θεοφιλέστατε Εψηφισμένε Μητροπολίτα της Ι. Μητροπόλεως Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Νικηφόρε. Ο σύλλογος μας, Σας απευθύνει τις εκ βαθέων εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές του για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

 

Ο πνευματικός σας πλούτος και η  σπουδαία εκκλησιαστική σας εμπειρία στην Μητρόπολη Χαλκίδος για πολλά συναπτά έτη και δίπλα στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ.Χρυαόστομο, αποτελούν εχέγγυα  της επιτυχημένης αρχιερατικής σας θητείας, σε μια καθ’ όλα δύσκολη και απαιτητική εποχή για τον τόπο μας, όπως η σημερινή.

 

Με τη βεβαιότητα ότι αρχές και αξίες, όπως η ενότητα, η ποιότητα, η συνεργασία και η κοινωνική προσφορά θα διαπνέουν το πολυεπίπεδο έργο σας, σας ευχόμαστε ολόψυχα  υγεία και δύναμη.

 

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Καππαδοκών "Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος" κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας αρωγοί  και συμπαραστάτες στην ουσιαστική προσπάθεια ενίσχυσης της μητροπολιτικής σας περιφέρειας.

 

Δεχθείτε παρακαλώ τις εγκάρδιες μας ευχές τόσο Εσείς προσωπικά, όσο και σύμπασα η Ιερά μας Μητρόπολη με επικεφαλής τον Ποιμενάρχη μας κ Χρυσόστομο και τον Πρωτοσύγκελλο και αδελφό Σας π. Νικόδημο Ευσταθίου.

 

Με βαθύτατο σεβασμό

 

και εκ μέρους του Δ. Σ

 

Η πρόεδρος

 

Κυριακή Βογιατζή