MY KTEO

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Δράσεις Ανακύκλωσης για μαθητές Δημοτικού από τον Δήμο Χαλκιδέων


Ο Δήμος Χαλκιδέων και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας, με την υποστήριξη της Εταιρείας ElvalHalcor S.A. και του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας και την ευγενική χορηγία της ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε., ενώνουν τις δυνάμεις τους και πραγματοποιούν Δράσεις Ανακύκλωσης για μαθητές Δημοτικών Σχολείων του Δήμου την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, από ώρα 09:00 έως κι ώρα 13:00.

300 μαθητές, με σημείο εκκίνησης την πλατεία Εμπόρων (απέναντι από τη Δημοτική Αγορά) και μέσω των πεζόδρομων Κριεζώτου – Ερμού - Αβάντων, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα διαδραστικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια του «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», να ζωγραφίσουν και να δημιουργήσουν κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά και παράλληλα να εκπαιδευτούν στην ορθή χρήση του μπλε κάδου, καταλήγοντας στην πλατεία Δικαστηρίων «Στ. Μαργαρίτη».

Στόχος των δράσεων είναι η διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης, δίνοντας ενεργό ρόλο στα παιδιά.