MY KTEO

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση Σπύρου Πνευματικού με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη


Συνάντηση είχε ο Σπύρος Πνευματικός βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ με τον Γενικό Γραμματέα Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Καραμαλάκη στον οποίο έθεσε αιτήματα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας, υπογραμμίζοντας πως είναι σημαντικό να σταθούν στο πλευρό των ανθρώπων που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών, καλύπτοντας τις ανάγκες τους.

Ο βουλευτής έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα εξεταστούν τα αιτήματα που αφορούν στην ενίσχυση των Αστυνομικών Τμημάτων Καρύστου και Ψαχνών, όπως-επίσης- και της επανασύστασης του Αστυνομικού Σταθμού Λ. Αιδηψού σε Τμήμα.

Ταυτόχρονα, όπως ενημέρωσε για το ζήτημα της ένταξης των ταυτοτήτων και των διαβατηρίων στα ραντεβού μέσω gov.gr, είναι σε συνεργασία με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σε κάθε περίπτωση στόχος τους είναι να δοθούν τα κατάλληλα εφόδια, που θα διευκολύνουν το έργο των Αστυνομικών Υπαλλήλων,  προκειμένου να μπορέσουν να είναι  δίπλα σε κάθε πολίτη.