MY KTEO

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Μήπως τελικά σε θέλει μόνο για να «βγάλει» το χειμώνα;


Τους καλοκαιρινούς έρωτες τους γνωρίζεις. Εκείνους τους παθιασμένους που «γεννιούνται» κάτω από τον καυτό ήλιο, «μεγαλώνουν» με την αλμύρα της θάλασσας και «πεθαίνουν» άδοξα με τα πρώτα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου.
 
Ήρθε η ώρα τώρα να μάθεις -σε περίπτωση που μέχρι σήμερα το αγνοούσες ή απλά δεν ήθελες να το παραδεχθείς- ότι υπάρχουν και οι χειμωνιάτικοι έρωτες. Εκείνοι που ξεκινούν λίγο μετά το αμερικάνικο Halloween, στις αρχές Νοεμβρίου δηλαδή, και τελειώνουν μερικές ημέρες μετά τον Άγιο Βαλεντίνο. Η χρονική αυτή περίοδος έχει μάλιστα και τη δική της ονομασία “cuffing season”. Τουτέστιν, η εποχή κατά την οποία άντρες και γυναίκες αναζητούν απεγνωσμένα να ζευγαρώσουν για να μη βγάλουν το χειμώνα single.

Και κάπου εδώ προβληματίζεσαι. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν το κορίτσι που γνώρισες το Σαββατοκύριακο και έδειχνε τόσο πρόθυμο να βγει μαζί σου σε θέλει πραγματικά ή σε κοροϊδεύει για να τη βγάλει ζεστά τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Όπως έχεις ήδη καταλάβει, επειδή εμείς δουλεύουμε για σένα πριν από σένα, σου παρουσιάζουμε τα πέντε σημάδια που αποδεικνύουν ότι εκείνη ξέρει πολύ καλά πως η σχέση σας έχει ημερομηνία λήξης, προτού καν ξεκινήσει. Άνοιξε τα μάτια σου για να μην πέσεις στην παγίδα του «κρύο καιρός για δύο».

Ξαφνικά αρχίζει να απαντάει στα μηνύματά σου
Κι εκεί που είχες γίνει μούσκεμα από το πολύ το «φτύσιμο», λαμβάνεις το εξής μήνυμα στο inbox του Facebook: «Χαχαχαχα!». Κάνεις scroll στη συνομιλία σου μαζί της και τι να δεις; Τα «γελάκια» της απαντούν σε αυτό που της είχες στείλει εσύ έξι μήνες πριν.

Έχει ανάγκη από ζεστασιά (όχι τη δική σου)
Αναρτάς στο Instagram μια χουχουλιάρικη φωτογραφία με τη φωτιά να καίει στο τζάκι του σαλονιού και το σκύλο σου να κοιμάται στο χαλί. Και... τσουπ, «σκάει» το πρώτο like και στα καπάκια και σχόλιο με τρεις κατακόκκινες καρδιές. Έχει και συνέχεια. Σε παίρνει τηλέφωνο, ενώ είχες μήνες να ακούσεις νέα της, και ξαφνικά αρχίζει να σου εξομολογείται την αγάπη της για τα σκυλιά και να δηλώνει τρελαμένη με τον Τζακ. Ποιον Τζακ; Το σκύλο σου, ντε. Μόνο που ο ενθουσιασμός της δεν είναι τελικά για τον τετράποδο φίλο σου, ούτε και για τον ιδιοκτήτη του. Σωστά μάντεψες. Αυτό το τζάκι φταίει για όλα.

Μόλις τη χώρισε αλλά εκείνη τον έχει ήδη ξεπεράσει
Για την ακρίβεια, έχει πάει κι ένα βήμα παραπέρα. «Είμαι τρελά ερωτευμένη μαζί σου», σου λέει, ενώ είστε μαζί μόλις μία εβδομάδα και εσύ την κοιτάς σαν κουτάβι, λιώνοντας από αγάπη. Φυσιολογικό λες ε; Κάτι θα ξέρεις ή μήπως όχι;

Σχέδια για το μέλλον; Ζονγκ!
Υπέθεσε λοιπόν ότι είστε μαζί εδώ και δύο μήνες περίπου. Οι γιορτές των Χριστουγέννων κύλησαν ευχάριστα με τους δυο σας μες στη γλύκα και τώρα την έχεις στην αγκαλιά σου στο κρεβάτι. «Δεν θα ήταν ωραία να περνάγαμε το Πάσχα σε κάποιο νησί;», τη ρωτάς και παρατηρείς ένα τρέμουλο στο χειλάκι της. «Έλα σήκω, βιάσου πρέπει να πάμε σούπερ μάρκετ», σου απαντάει και... δεν περιγράφουμε άλλο. Ίσως, λίγο ακόμα...

Καλωσόρισες άνοιξη, αντίο σχέση
Κάνε εικόνα το εξής: Εσύ κι εκείνη κάνετε βόλτα στην εξοχή. Ενώ εκείνη κοιτάζει ποια απ' όλες τις φωτογραφίες που την τράβηξες θα ανεβάσει στο Instagram, εσύ της λες: «Κοίτα, έχουν ανθίσει τα λουλούδια». «Λουλούδια;», επαναλαμβάνει κάπως ταραγμένη. «Ναι μωρό μου, έρχεται η άν...». Προτού, προλάβεις να ολοκληρώσεις την πρότασή σου, ένα σύννεφο καπνού σε πνίγει. Ναι, είναι εκείνο που άφησε πίσω της, τρέχοντας να φύγει μακριά σου.



 Askmen.gr