MY KTEO

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην τριπλή συνδυαστική Έκθεση «Meat & Grill Days - Dairy Expo - Frozen Food 2022»


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην τριπλή συνδυαστική Έκθεση «Meat & Grill Days - Dairy Expo - Frozen Food 2022», η οποία θα πραγματοποιηθεί 12 - 14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην Αθήνα στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η Περιφέρεια  Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έκθεση, με εκθεσιακό χώρο στο HALL 1 και στο HALL2 με τα αντίστοιχα εκθέματα των παραγωγών και των επιχειρήσεων, που εδρεύουν εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη μέσα από την συμμετοχή τους στην έκθεση, καθώς θα συναντήσουν νέους δυναμικούς πελάτες, διευρύνοντας το πελατολόγιό τους και τα δίκτυα εμπόρων από όλη τη χώρα προσεγγίζοντας νέες αγορές.

Η έκθεση πραγματοποιείται με την υποστήριξη όλων των επαγγελματικών φορέων του κρέατος, του γάλακτος και της αγροδιατροφής, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Οι επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και οι εκθέτες θα συναντηθούν στο εκθεσιακό event, ενώ στο πλαίσιο λειτουργίας του θα πραγματοποιηθούν πλήθος εκδηλώσεων, γευστικές δοκιμές, διαγωνισμοί, ημερίδες, σεμινάρια, επιδείξεις τεμαχισμού κρέατος και παραγωγής τυριού κ.α.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής κάθε εκθέτη ανέρχεται στα 200€ + Φ.Π.Α. 

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

https://forms.gle/8MLGNbb42tBFRcVN6

Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής εντός δύο εργάσιμων ημερών από τη συμπλήρωση της αίτησης πρέπει να καταβληθεί το 30% του κόστους συμμετοχής, δηλαδή 60€ (πλέον Φ.Π.Α.). Τα στοιχεία θα τα βρείτε σε σχετικό email που θα λάβετε με την υποβολή της αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

2231030190 | Email: info@kye.com.gr