MY KTEO

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

Γη της ελιάς - Spoiler: Έγκυος η Μυρτάλη! Ποιο ζευγάρι έρχεται πιο κοντά στη σειρά


Ραγδαίες για μία ακόμα φορά είναι οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς. Ένας νέος έρωτας γεννιέται, την ώρα που πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega μαθαίνει ότι είναι έγκυος και δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Γιατί; Δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας.

Στη Γη της Ελιάς η Μυρτάλη παθαίνει το σοκ της ζωής της. Ο Χρήστος δεν αντέχει άλλο τα καμώματα της Βρεττάκου και αποφασίζει να χωρίσουν οριστικά και αμετάκλητα. Αντιλαμβάνεται ότι η Μυρτάλη δεν είναι το κορίτσι που αγάπησε, αλλά έχει κακή συμπεριφορά και σε εκείνον και σε όλους με τους οποίους συναναστρέφεται. Έτσι, κλείνει την πόρτα πίσω του και δεν είναι διατεθειμένος να την ξανανοίξει.

Αυτή η εξέλιξη είναι… βούτυρο στο ψωμί του Αλέξη. Ο οποίος πλέον πιέζει πολύ τη Μυρτάλη να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Εκείνη αντιδρά αλλά πάνω στη λογομαχία της δεν νιώθει καλά. Αισθάνεται αδιάθετη και πάει στον γιατρό. Τα αποτελέσματα τη σοκάρουν. Η Μυρτάλη είναι έγκυος και δεν ξέρει ποιος είναι ο πατέρας. Ποια θα είναι η αντίδρασή της; Αλλά και εκείνη του Χρήστου και του Αλέξη;

Την ίδια ώρα, δύο νέοι θα γίνουν πολύ σύντομα ζευγάρι, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα στη Μάνη. Από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν, η έλξη τους ήταν μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όσο περνάει ο καιρός.

Είδαμε τον Άρη να εξομολογείται πως βλέπει την Αντιγόνη με άλλο μάτι. Και δεν θα αργήσει να της δείξει το ενδιαφέρον του για εκείνη. Η Αντιγόνη μόνο αδιάφορη δεν θα μείνει από το έντονο φλερτ του Άρη, ο οποίος δεν βρήκε την ευτυχία στην… Ευτυχία. Έτσι, οι δύο τους θα γίνουν πολύ σύντομα ζευγάρι και ο έρωτάς τους όσο περνά ο καιρός τόσο θα φουντώνει.

Βέβαια, στην οικογένεια των Βρεττάκων τα πράγματα ποτέ δεν είναι ήσυχα, όπως έχει αποδειχθεί. Πώς θα αντιδράσει η οικογένειά της σε αυτό το ειδύλλιο; Πάντως, για πρώτη φορά η Αντιγόνη δείχνει ότι είναι πραγματικά ερωτευμένη.



iEidiseis.gr της Δήμητρας Νικολάου