MY KTEO

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

Survivor All Star - Ντάνος: Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι άγνωστος – Τι απαντά ο Κατσούλης


Εξιτήριο πήρε πριν από λίγες ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος από γνωστό θεραπευτήριο της Αθήνας, όπου χειρουργήθηκε στο διάφραγμα της μύτης του. Μια διαδικασία που χρειάζεται ένα διάστημα αποθεραπείας για να μπορέσει στη συνέχει να πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας που έχει συμβόλαιο. Ο ρόλος του όπως είπε απαιτεί σκηνές καταδύσεων οπότε το συγκεκριμένο χειρουργείο ήταν επιβεβλημένο. Ο Ντάνος απάντησε και στις ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν έξω από το θεραπευτήριο και βέβαια δέχτηκε κι ερωτήσεις για το Survivor All Star.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νικητής του πρώτου Survivor του 2017 στον ΣΚΑΪ είπε μπροστά στις κάμερες: «Είχα ένα ατύχημα στη μύτη, κρίναμε ότι πρέπει να κάνουμε το διάφραγμα αυτή τη στιγμή γιατί τα γυρίσματα απαιτούν καταδύσεις. Ήταν μία ευκαιρία να κάνουμε και τα δύο ταυτόχρονα. Έχω πει ότι θα υποστηρίξω τα γυρίσματα χωρίς να ντουμπλαριζόμαστε. Ήταν χτύπημα στο κεφάλι και τη μύτη». Ενώ όταν ρωτήθηκε για το Survivor All Star και για επικείμενο ραντεβού με την εταριία Acun Medya, απάντησε: «Δεν έχω καμία ενημέρωση για το ραντεβού που λέτε. Οπωσδήποτε σέβομαι το Survivor γιατί με βοήθησε να γίνω γνωστός και στη συνέχεια να κάνω κάποια πράγματα. Δεν είναι κρίμα να μιλάμε για τόσα πράγματα και να αναφερόμαστε μόνο στο Survivor;». Ακολούθως ρωτήθηκε τι έχει να πει για τον περσινό νικητή του Survivor, Σάκη Κατσούλη. Ο οποίος να θυμίσουμε ότι είχε δηλώσει πως το Survivor δεν χρειάζεται coach, όταν είχε αναφερθεί αυτό σαν ρόλος του Γιώργου Αγγελόπουλου στο Survivor All Star.

Η απάντηση που έδωσε ο Ντάνος για τον Σάκη Κατσούλη ήταν διφορούμενη. Αφού αφενός είπε πως δεν τον γνωρίζει κι αφετέρου δήλωσε πως είχε πάρει μέρος σε project που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχε κι ο ίδιος. Συγκεκριμένα είπε: «Ο Σάκης Κατσούλης μου είναι ένας άγνωστος άνθρωπος. Έχει συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι αλλά προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είναι ένας άγνωστος άνθρωπος και τον γνωρίζω επειδή συμμετείχε σε ένα project που είχε την ίδια ονομασία με αυτό που συμμετείχα κι εγώ». Αφήνοντας έτσι αιχμές πως έχουν γίνει από τότε μεγάλες αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η εκπομπή Super Κατερίνα βρήκε τον Σάκη Κατσούλη και πήρε και τις δικές του δηλώσεις για όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Aν ο Αγγελόπουλος πιστεύει ότι είναι πιο πάνω από εμένα. Με γεια του και χαρά του. Ο καθένας νιώθει κι αισθάνεται αυτά που λέει», δείχνοντας φανερά πως πειράχτηκε από τα συγκεκριμένα σχόλια.



iEidiseis.gr