MY KTEO

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Νέα Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά στις 13/11 – Το ωράριο


Τα καταστήματα μπορεί να μην ανοίξουν σήμερα (06/11) λόγω κακοκαιρίας, αλλά το αρμόδιο Υπουργείο έδωσε νέα ημερομηνία – προαιρετικής – λειτουργίας τους.

Φρένο στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή (06/11) έβαλε η κακοκαιρία Eva, αλλά το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε νέα ημερομηνία – προαιρετικής – λειτουργίας των μαγαζιών και αυτή είναι η Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωση από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων επισημαίνεται: «Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά σε ολόκληρη την Επικράτεια αύριο, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, λόγω των ισχυρών καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν πολλές περιοχές της χώρας».

Ακόμα, οι Αρχές προσθέτουν στην ανακοίνωσή τους: «Για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε ολόκληρη την επικράτεια την επόμενη Κυριακή 13 Νοεμβρίου, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας από ώρα 11:00 έως ώρα 20:00».

Το ωράριο των καταστημάτων
Ως εκ τούτου, τα καταστήματα μένουν ανοιχτά από 11 το πρωί μέχρι 6 το απόγευμα.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ
Mέχρι στιγμής, τα σούπερ μάρκετ δεν έχουν ανακοινώσει αν θα λειτουργήσουν την επόμενη Κυριακή (13/11). 


iEidiseis.gr