MY KTEO

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Συνδρομή του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11)


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σακχαρώδη Διαβήτη (14/11), ο Τομέας Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Χαλκίδας, συνέδραμε το Σύλλογο Διαβητικών Ευβοίας ΄΄Η ΓΝΩΣΗ ΣΩΖΕΙ΄΄, στηρίζοντας την εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκιδέων.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στην πόλη μας, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κόσμου για το διαβήτη.   

Κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας οι Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Ε.Ε.Σ., πραγματοποίησαν μετρήσεις σακχάρου σε πλήθος πολιτών που παρευρέθηκε στην εκδήλωση. Επίσης, ενημέρωσαν το κοινό για τους τρόπους με τους οποίους όλοι μπορούμε να προλάβουμε το διαβήτη και τις επιπλοκές του, τονίζοντας ότι η αξία της πρόληψης, της έγκαιρης διάγνωσης και της σωστής διαχείρισης της ασθένειας είναι πολύτιμες.

Οι εθελοντές εισέπραξαν πολλές ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια από όλους του Τοπικούς παράγοντες, τους διοργανωτές και το κοινό για την παρουσία τους και τη μεγάλη συμβολή τους.