MY KTEO

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

1ο παιδικό Φεστιβάλ Κυπαρισσίου


Ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίου Περ.Πολ.Σύλλογος Κυπαρισσίου Ευβοίας διοργανώνει το "1ο Παιδικό Φεστιβάλ Κυπαρισσίου", την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022, στην πλατεία του Κυπαρισσίου.

Το πρόγραμμα του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ Κυπαρισσίου έχει ως εξής:

- Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα η σκηνή "ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΖΙΚΑΣ" και ο Χρήστος Τζίκας, θα παρουσιάσουν την παράσταση "Τεχνοβάτες". Στην παράσταση πρωταγωνιστούν μαριονέτες από διάφορα μέρη του κόσμου. Με τις εντυπωσιακές ερμηνείες τους χτίζουν ένα φανταστικό ταξίδι από την Ανατολή στη Δύση, που περιλαμβάνει μουσικές, χορούς, μαγικά τεχνάσματα και οφθαλμαπάτες.

Σε αυτή τη μαγική διαδρομή που ενοποιεί καλλιτεχνικά ποικίλες κουλτούρες, η ψυχαγωγία συνδέεται με την πολυπολιτισμική δυναμική του θεάτρου μαριονέτας.

Στη συνέχεια ο Χρήστος Τζίκας θα παρουσιάσει το διαδραστικό show γιγαντόκουκλας "Λεβάρ, ένας δράκος συναισθήματα γεμάτος". Ο Δράκος Λεβάρ, που ταξιδεύει αιώνες τώρα στα όνειρα και τις αφηγήσεις, στους μύθους και τους συμβολισμούς δεκάδων πολιτισμών, έρχεται κοντά μας ως μια εντυπωσιακή γιγαντόκουκλα. Έτοιμος να ταξιδέψει - μαζί με - το κοινό σε φαντασιακούς κόσμους που ίσως τελικά και να υπάρχουν...

- Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 4 το απόγευμα η συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και παραμυθού Παναγιώτα Κολλέρη θα παρουσιάσει ένα μαγικό παραμύθι, όπου η μαγεία και η φαντασία θα ταξιδέψουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Η παιδική καρδιά, η μαγική συμμετοχή και η δημιουργική κατασκευή του παραμυθιού θα κάνουν τα μικρά και μεγάλα παιδιά να ζήσουν σε έναν φανταστικό κόσμο που ίσως τελικά και να υπάρχει...

Το μαγικό αδράχτι Παναγιώτα Κολλέρη

- Ακολουθεί ξέφρενο πάρτι για μικρούς και μεγάλους με Disc jockey, χρώματα, μουσική, χορό και διασκέδαση.

Σας περιμένουμε γιατί σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις!

Διοργάνωση: Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίου

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ