MY KTEO

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Μενεγάκη – Ουγγαρέζος: «Συνέπεσαν» στην εκπομπή για 7 δευτερόλεπτα και έγιναν viral


Αναζητείται λύση στον γρίφο της σχέσης του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ελένη Μενεγάκη τις τελευταίες εβδομάδες.

Η τύχη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έχει γίνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης των media freaks καθώς και των φανατικών τηλεθεατών της πρωινο-μεσημεριανής ζώνης.
Ο λόγος είναι η «εξαφάνιση» του Δημήτρη Ουγγαρέζου από την «Ελένη», γεγονός που έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης ανάμεσα σε «συναδέλφους» παρουσιαστές, από την Ρούλα Κορομηλά και τη Ναταλία Γερμανού έως συναδέλφους της νεότερης γενιάς.

Φυσικά το θέμα δεν έμεινε ασχολίαστο από τις πρωινές εκπομπές. Πρώτος τη σιωπή έσπασε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος «κατήγγειλε» την υποβάθμιση του τέως συνεργάτη του. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν …όλοι, από την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία έδωσε δίκιο στον Λιάγκα, ως τη Φαίη Σκορδά.

Όμως, το μεγάλο πανηγύρι έγινε το σαββατοκύριακο. Εκπομπή πρόβαλε βίντεο στο οποίος υπήρχε ρολόι που κατέγραφε το χρόνο συνύπαρξης Ελένης και Δημήτρη στο γυαλί.

Επτά δευτερόλεπτα έμειναν μαζί στο γυαλί η παρουσιάστρια και ο συνεργάτης της. Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται σαφώς η Ελένη Μενεγάκη να σηκώνεται από τη θέση της τη ώρα που ο Δημήτρης Ουγγαρέζος άρχιζε τη στήλη του.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε σήμερα το γεγονός στο «Πρωινό μας» όπου μετέφερε και κάποιες πληροφορίες από τα παρασκήνια. Τις προηγούμενες ημέρες λοιπόν πραγματοποιήθηκε μια σύσκεψη υπό την Ελένη Μενεγάκη στην οποία η παρουσιάστρια ζήτησε από τους συνεργάτες της ορισμένα πράγματα. Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνεται ότι ενόχλησε την Ελένη η οποία από εκείνη τη ημέρα τον έχει βάλει στον πάγο.

«Η αλήθεια είναι πάντα κάπου στη μέση» σχολίασε στην κάμερα η Κατερίνα Ζαρίφη, παλιά συνεργάτις της Ελένης, με την οποία «χώρισαν» επεισοδιακά οι δρόμοι τους.



iEidiseis.gr