MY KTEO

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

8 απλά βήματα για να φτάσετε μόνες σας σε οργασμό


Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με τον αυνανισμό, είναι ότι δεν υπάρχει σωστός ή λάθος τρόπος να το κάνεις: Εφόσον σε κάνει να νιώθεις καλά και σε βοηθά να νιώθεις σεξουαλικά συνδεδεμένη με τον εαυτό σου, δεν έχει σημασία πώς θα επιλέξεις να τον ενεργοποιήσεις.

Ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς λειτουργεί για εσένα, μπορείς πάντα να πειραματιστείς με διαφορετικούς τρόπους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Το να μάθεις να αυτοϊκανοποιείσαι σεξουαλικά, μπορεί άλλωστε να σου χαρίσει πιο δυνατούς οργασμούς, αναβαθμίζοντας τη σεξουαλική σου ζωή, είτε είσαι single, είτε βρίσκεσαι σε σχέση.

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη σόλο σεξουαλική σου ζωή και να έχεις μεγαλύτερους, ισχυρότερους οργασμούς στην πορεία, ακολουθούν 8 συμβουλές, που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις την εμπειρία της αγάπης προς τον εαυτό σου.

Εξοικειώσου με την εικόνα του σώματός σου
Για να μπορέσεις να εξερευνήσεις και να απολαύσεις το σώμα σου, πρέπει πρώτα να το γνωρίσεις. Πρέπει να αισθάνεσαι άνετα, πράγμα που πρακτικά σημαίνει εξοικείωση με την ανατομία και την εικόνα του σώματος σου. Ένας απλός καθρέφτης, είναι μια καλή αρχή.

Βάλε φαντασία
Οι ερωτικές φαντασιώσεις, είναι ένα τεράστιο μέρος της διαδικασίας του αυνανισμού, επομένως μην φοβάσαι να αφήσεις το μυαλό σου ελεύθερο, και να αφεθείς σε όλες σου τις φαντασιώσεις, όποιες κι αν είναι αυτές.

Ο εγκέφαλος είναι η μηχανή του οργασμού, γι’ αυτό πάτα γκάζι ελεύθερα, αφήνοντας το μυαλό σου να περιπλανηθεί εντελώς ανεξέλεγκτο. Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να αφεθεί στις πιο ερωτικές σου σκέψεις και σενάρια.

Κάνε λίγο θόρυβο
Άλλο πράγμα να φροντίζεις να μην σε ακούσει η συγκάτοικός σου στο δίπλα δωμάτιο, και άλλο πράγμα η όλη διαδικασία να γίνεται στο mute. Οι ήχοι σου, είναι ουσιαστικό μέρος της σεξουαλικής απόκρισης και μπορούν να εντείνουν τον οργασμό σου.

Άλλαξε στάσεις
Η αλλαγή στάσεων δεν είναι απλώς κάτι που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια του σεξ. Ακριβώς όπως σε μια σεξουαλική επαφή, η εναλλαγή στάσεων σε βοηθά να ανακαλύψεις νέες γωνίες και μονοπάτια προς την ευχαρίστηση, μπορείς επίσης να πειραματιστείς με διαφορετικές στάσεις, ενώ αυνανίζεσαι επίσης.

Η καινοτομία και ο πειραματισμός είναι από τα πιο απλά σεξουαλικά αφροδισιακά, οπότε φρόντισε να αλλάξεις την στάση σου, απέναντι στο θέμα.

Δώσε μια ευκαιρία σε sex toys
Εάν μέχρι σήμερα ήσουν fan της χειροκίνητης απόλαυσης, μπορεί να θες δώσεις μια ευκαιρία στα sex toys. Είτε είσαι με έναν σύντροφο, είτε μόνη σου, τα sex toys μπορούν να κάνουν μια σεξουαλική εμπειρία πιο συναρπαστική και να αναβαθμίσουν τους οργασμούς σου.

Χρησιμοποίησε λιπαντικό
Το λιπαντικό είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για καλύτερο σεξ με έναν σύντροφο, αλλά και όταν αυτοϊκανοποιείσαι. Το λιπαντικό κάνει το σεξ πιο καυτό, διευρύνοντας τον αριθμό των στάσεων, των sex toys και των τεχνικών με τις οποίες μπορείς να πειραματιστείς.

Τόνωσε το πυελικό σου έδαφος
Ένας άλλος τρόπος για καλύτερους οργασμούς; Η εκγύμναση στους μύες του πυελικού εδάφους. Μην ανησυχείς, δεν μιλάω για γυμναστήριο. Μπορείς απλά να κάνεις μερικές ασκήσεις Kegel, κατά τη διάρκεια των οποίων συστέλλεις και απελευθερώνεις τους μύες του πυελικού εδάφους.

Εστίασε στην αναπνοή σου
Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, ο τρόπος που αναπνέεις, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στον οργασμό σου. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς λοιπόν στην αναπνοή σου, με αργές, βαθιές εισπνοές και εκπνοές.



govastileto.gr