MY KTEO

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Στις κάλπες προσήλθαν οι αρχιτέκτονες της Εύβοιας – Ποιο είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και ποιες οι ψήφοι για την αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου ΣΑΔΑΣ



Στις κάλπες προσήλθαν χθες, Κυριακή 27 Νοέμβρη, οι αρχιτέκτονες της Εύβοιας, που κλήθηκαν  να ψηφίσουν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου,
καθώς και για την ανάδειξη της νέας αντιπροσωπείας του Πανελλήνιου ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική, ενώ οι κάλπες, που είχαν στηθεί στα γραφεία του ΤΕΕ στη Χαλκίδα, έκλεισαν στις 8 το βράδυ, χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα κατά τη διαδικασία. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, όπως το ανέδειξαν οι κάλπες είναι το εξής: Παναγιώτης Κανελλόπουλος (25), Ιωάννης Κυριάκης (26), Μαρία Μουρσελά (29), Αλεξάνδρα Παπαναστασίου (34), Γεώργιος Χρήστος Παππάς (32), Σπυρίδων Παππάς (33) και Γεωργία (Γωγώ) Ρουσοδήμου (60). Τις επόμενες μέρες το νέο ΔΣ θα συσταθεί σε σώμα.

Τέλος για τη νέα αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ οι υποψήφιοι της παράταξης «Αρχιτέκτονες Μηχανικοί Εύβοιας» έλαβαν τις εξής ψήφους: Αλέξανδρος Βράκας (15), Ασημένια Κακαρά(6), Παναγιώτης Κανελλόπουλος (10), Σπυρίδων Παππάς (12), Γεωργία (Γωγώ) Ρουσοδήμου (48) και Ελευθέριος Χαλιώτης (15).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα όπως διαμορφώθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκλεγούν πέντε αντιπρόσωποι από την παράταξη της Εύβοιας, έναντι τεσσάρων που ήταν μέχρι σήμερα.