MY KTEO

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Τι συνέβη στη δικαστική αίθουσα


Στις δικαστικές αίθουσες συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου, μετά την αναβολή της δίκης τον περασμένο Μάϊο.

Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2018, η ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη στον συνάδελφό της στην παράσταση «Πετάει – Πετάει», κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια. Στη συνέχεια, και εκείνος είχε υποβάλει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τι συνέβη στη δικαστική αίθουσα
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η δίκη ξεκίνησε με ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης, όσο και η Σοφία Παυλίδου κάθισαν στο ειδώλιο ως κατηγορούμενοι.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η κα Γιάννα Παναγοπούλου, συνήγορος υπεράσπισης του Μάνου Παπαγιάννη, υπέβαλε αρχικά στο δικαστήριο αίτημα για συνεκδίκαση των δυο υποθέσεων. Οι δύο υποθέσεις, συναφείς μεταξύ τους, ήταν συνεχόμενες στο πινάκιο καθώς αφορούν στα ίδια πρόσωπα, στον ίδιο τόπο, στον ίδιο χρόνο τέλεσης και αποτελούν δυο αντίθετες μηνύσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά της Σοφίας Παυλίδου, με τον δικηγόρο της, κ. Αλέξανδρο Μίντζια προέβαλε αντιρρήσεις και ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα. Ο ισχυρισμός από την πλευρά τους ήταν ότι η ηθοποιός είναι το θύμα, ότι πρέπει να δικαστεί μόνο ο Μάνος Παπαγιάννης ως κατηγορούμενος και να αναβληθεί η εκδίκαση της κατηγορίας της Σοφίας Παυλίδου μέχρι να εκδοθεί οριστική απόφαση για τα όσα κατηγορείται ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα της πλευράς του Μάνου Παπαγιάννη και να συνεκδικαστούν οι δυο υποθέσεις μαζί. Το δικαστήριο έκανε το αίτημα δεκτό και η δίκη ξεκίνησε με τους δύο ηθοποιούς να κάθονται στο εδώλιο δίπλα δίπλα.

Από πλευράς του, ο κ. Μίντζιας προέβαλε αυτοτελή ισχυρισμό περί ακυρότητας του κλητήριου θεσπίσματος που παραπέμπει τη Σοφία Παυλίδου ως κατηγορουμένη στο δικαστήριο. Ο εν λόγω ισχυρισμός της πλευράς της ηθοποιού απορρίφθηκε από το δικαστήριο και έτσι η πολυσυζητημένη δίκη άρχισε με τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Η Σοφία Παυλίδου είχε στο πλευρό της ως μάρτυρες υπεράσπισης την Κόνι Μεταξά και την Κάτια Νικολαΐδου (Δες φωτογραφίες από την άφιξη των δύο πλευρών ΕΔΩ).

Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου.


tlife.gr