MY KTEO

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Χρήστος Φερεντίνος: «Αν ο Παπαγιάννης είχε ζητήσει συγγνώμη στη Σοφία θα είχε πάρει άλλη τροπή»


Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου που έκρινε ένοχο τον Μάνο Παπαγιάννη, έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Ο παρουσιαστής μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (16-11) στην εκπομπή Super Κατερίνα τόνισε πως αν είχε ειπωθεί μια «συγγνώμη» η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη. Στήριξα τη Σοφία Παυλίδου από την πρώτη στιγμή γιατί όλο το δίκιο ήταν με το μέρος της. Η απόφαση αυτή είναι μια δικαίωση για εκείνη. Η Σοφία του έδωσε όλον τον χρόνο να παραδεχτεί το λάθος του και να ζητήσει συγγνώμη. Αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ!

Αντίθετα αυτός διαστρέβλωσε εντελώς τα γεγονότα. Να είστε σίγουροι ότι η υπόθεση αυτή θα είχε πάρει άλλη τροπή, αν είχε ειπωθεί μια συγγνώμη!», είπε.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις.

Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει.», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά την απόφαση η Σοφία Παυλίδου.



gossip-tv.gr