MY KTEO

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Φως στο Τούνελ: Το διπλό θρίλερ της Ρόδου ζητά λύση – Τρεις υποθέσεις για έρευνα (τρέιλερ)


Η Αγγελική Νικολούλη και η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» σκαλίζουν και πάλι την υπόθεση της Ρόδου αναζητώντας απαντήσεις για τη στυγερή δολοφονία στη Μεσαιωνική Πόλη. Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη ερευνά τρεις συνταρακτικές υποθέσεις την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA.

Το μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου άνδρα μια νύχτα γιορτής και ζητά στοιχεία που να βοηθούν τις αρχές. Έχει μια πολύ παράξενη ιστορία και θα αναφερθούν και οι τραγικές συμπτώσεις που τον σημάδεψαν. Η μητέρα του κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι στην κάμερα της εκπομπής. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» βρίσκεται ξανά στη Ρόδο. Εκεί θα ερευνήσει για δύο υποθέσεις.

Το θρίλερ της οικιακής βοηθού που ομολόγησε τέσσερις δολοφονίες ανήμπορων ηλικιωμένων. Πού βρίσκεται η αλήθεια για τους τέσσερις θανάτους; Τι λένε συγγενείς θυμάτων στο «Τούνελ»; Θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με τον τόπο όπου όλα συνέβησαν. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για τη δολοφονία του βιοπαλαιστή οικογενειάρχη στη Μεσαιωνική πόλη του νησιού. Τι περιμένουν οι Αρχές και τι βλέπουν τα παιδιά του.

Το «Φως στο Τούνελ» είχε μια επιτυχία στην ανεύρεση του αγνοούμενου Μάρκου την περασμένη Παρασκευή. Οι συγγενείς του ευχαρίστησαν την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη: «Χάρη στο «Φως στο Τούνελ» βρέθηκε το παιδί. Ο αστυνομικός της ομάδας Ζ που τον βρήκε, μου είπε επί λέξει: «Ήταν ένα παιδί που το βλέπαμε καθημερινά, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι αναζητείται. Είδαμε την εκπομπή και αρχίσαμε να ψάχνουμε». Μόλις τον ρώτησε πως είναι το όνομά του και του απάντησε Μάρκος, τον πήγε στο αστυνομικό τμήμα και με ειδοποίησαν. Είναι αυτό το μαγικό που κάνει η κυρία Νικολούλη, κάνει το παιδί που χάθηκε, το δικό μας παιδί, τον άνθρωπο που αναζητείται, τον δικό μας άνθρωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Χριστίνα μίλησε και για τους λόγους που ώθησαν τον ανιψιό της σε αυτή την πράξη: «Ήταν ψυχολογικά χάλια, αλλά δεν τολμούσε να γυρίσει πίσω, γιατί φοβόταν. Θόλωσε το μυαλό του λόγω του ξαφνικού χαμού της μάνας του. Φυσικά αν δε γινόταν η εκπομπή, δε θα τον έβρισκε ποτέ κανείς, γιατί είχαν περάσει και δεκαπέντε ημέρες και ήταν νηστικός».

Το νέο τρέιλερ:



iEidiseis.gr