MY KTEO

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Τρία σημαντικά έργα «έφερε» η Περιφέρεια - Φάνης Σπανός: «Τα ανακοινώνουμε με χαρά, αλλά και σεμνότητα»


Τρεις πολύ σημαντικές ειδήσεις για την Περιφέρειά Στερεά Ελλάδας ανακοινώθηκαν σήμερα και γέμισαν ικανοποίηση τον περιφερειάρχη Φάνη Σπανό.
Η υπογραφή με τον Δήμο Χαλκιδέων της προγραμματικής σύμβασης και η έναρξη της διαδικασίας του διαγωνισμού για την εγκατάσταση του ειδικού σχολείου ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας στο πρώην τάγμα πεζοναυτών, η υπογραφή από το Υπουργείο Υποδομών της σύμβασης ανακατασκευής των τριών γεφυρών του Λήλαντα (Φύλλα, Αφράτι, Βασιλικό) και τέλος η ρητή εντολή από το Υπουργείο Υποδομών στον ανάδοχο του Ε65 για δημιουργία εγκάρσιων διοδεύσεων κάτω από τον αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Κόμματος, ώστε να προστατευτεί η περιοχή από τις πλημμύρες, ήταν το αποτέλεσμα των πιέσεων που άσκησε η ηγεσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, όντας ανοιχτή στις συνεργασίες και δουλεύοντας μεθοδικά, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Στην ανακοίνωσή του ο Φάνης Σπανός εξέφρασε την χαρά του: «Τρεις πολύ σημαντικές ειδήσεις για την Περιφέρειά μας. Τις ανακοινώνουμε με χαρά, αλλά και σεμνότητα. Γιατί καθεμιά τους σηματοδοτεί - σε διαφορετική φάση - την εξόφληση μιας σημαντικής οφειλής, συνολικά της Πολιτείας, προς τους πολίτες».