MY KTEO

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Υπέβαλε μήνυση για δημοσίευμα – Τι έγραψε σχετικά


Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε στη στήλη του σε γνωστή ιστοσελίδα ότι για πρώτη φορά στη ζωή του προσέφυγε στα δικαστήρια και δεν θα διστάσει να το ξανακάνει.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες στο επίκεντρο της τηλεοπτικής σπέκουλας με αφορμή τις τακτικές απουσίες του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην ομάδα της οποίας εντάχθηκε την περσινή σεζόν.

Με την ευκαιρία όλοι σχεδόν οι «συνάδελφοί» του τοποθετήθηκαν σχετικά, άλλοι δηλώνοντας την συμπαράστασή τους κι άλλοι σχολιάζοντας καυστικά την συμπεριφορά του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού. Ειδικά η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε την άποψη ότι «ο Ουγγαρέζος όπου και να πάει τσακώνεται».

Όπως ήταν αναμενόμενο το μεγαλύτερο «πάρτι» έγινε στα social media στα διάφορα σάιτ όπου διάφοροι «απασφάλισαν».

Όμως για πρώτη φορά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος μέχρι τώρα παρουσιάζονταν άτρωτος στις κόντρες και τα συναδελφικά μαχαιρώματα, αποφάσισε πως τα γραφόμενα -ή λεγόμενα- ξεπέρασαν το όριο του ανεκτού. Γι’ αυτό πέρασε χθες το κατώφλι της Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, για να καταθέσει μήνυση.

Έγραψε σχετικά στη στήλη – blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα Youfly.com:

«Χθες το πρωί κατέθεσα την πρώτη μήνυση στη ζωή μου. Έπρεπε να με δείτε στο προαύλιο των Δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων – πιο ψαρωμένος κι από μοντέλο (χωρίς τη μάνα του) μπροστά στην Καγιά. Πάλι στο μυαλό ήρθαν τα λόγια της δικής μου μητέρας, της κυρα-Γιωργίας που, σε τέτοια περίπτωση, θα αναφωνούσε με αποστροφή: «Δεν είμαστε μαθημένοι εμείς, σ’ αυτά τα πράγματα» – για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, μαμά.

Όπως πρέπει να υπάρχουν και όρια αντικειμενικά στο τι λέγεται, ή γράφεται – διαφορετικά είμαστε και φαινόμαστε ραδιο-τηλεοπτικο-διαδικτυακή ζούγκλα. Ξέρετε, αδέλφια μου ότι ανέκαθεν απαντώ σε όλους (όχι από θράσος, αλλά γιατί ξέρω την καλή μου πρόθεση επιδιώκοντας να την εξηγήσω όσον αφορά κάτι που έκανα, ή είπα, δημόσια). Μη νομίζετε… Κι εγώ απ’ την πλευρά μου, γνωρίζω ότι «τσαντίζω» κάποιες φορές – όλα στο «παιχνίδι» είναι. Σε πράγματα, όμως, που δεν αποτελούν παιχνίδι (ή μέρος του) είμαι απόλυτος και δεν αφήνω περιθώρια, ούτε καν να υπονοηθούν. Εναντίον μιας τέτοιας περίπτωσης χρειάστηκε να κινηθώ άμεσα νομικά και δε θα διστάσω να το επαναλάβω στο μέλλον, χωρίς δεύτερη σκέψη».



iEidiseis.gr