3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 φλ. ελαιόλαδο
½ φλ. λευκό κρασί
Χυμό από 2 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση:
- Σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι ρίχνεις 1 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρεις το κοτόπουλο γυρνώντας ώστε να πάρει χρώμα σε όλες τις πλευρές
- Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζεις το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά
- Σβήνεις με κρασί και όταν εξατμιστεί προσθέτεις νερό και αφήνεις το κοτόπουλο να βράσει για μισή περίπου ώρα
- Ρίχνεις αλάτι και πιπέρι
- Διαλύει το κορν φλάουρ σε ένα ποτήρι με νερό, προσθέτεις το χυμό λεμονιού, ανακατεύεις καλά και το ρίχνεις στο τηγάνι
- Το αφήνεις να βράσει σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει η σάλτσα
tlife.gr