MY KTEO

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η διοίκηση του Νοσοκομείου συνεχίζει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στοχεύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών

 


Στο τακτικό Καρδιολογικό  εξωτερικό ιατρείο του Νοσοκομείου μας προστέθηκε πρόσφατα ένα ανακλινόμενο  εργόμετρο το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την λειτουργία του δυναμικού υπερηχοκαρδιογράφου (stress echo) ,το οποίο αποτελεί μια εξειδικευμένη τεχνική που χρησιμοποιείται για τη διάγνωση της στεφανιαίας νόσου και την εκτίμηση της καρδιακής λειτουργίας. Είναι πολύ διαδεδομένη σύγχρονη τεχνική που έχει αντικαταστήσει σε μεγάλο βαθμό το test κοπώσεως. Το ανακλινόμενο εργόμετρο θα αναβαθμίσει σημαντικά την λειτουργία του Καρδιολογικού Εργαστηρίου Υπερηχογραφίας της καρδιολογικής κλινικής στην διάγνωση και θεραπεία ασθενών.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου συνεχίζει την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, στοχεύοντας στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου μας, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τις προτάσεις των ιατρών για την κάλυψη των αναγκών της κάθε κλινικής με σύγχρονες και τελευταίας τεχνολογίας δυνατότητες.


Ο Διοικητής

Ευάγγελος Χατζημαργαρίτης