MY KTEO

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Τι λένε τα άστρα για σήμερα;


Κριός
Είσαι σε καλή κατάσταση για να καθοδηγήσεις και να μοιραστείς νέες ιδέες σήμερα με ένα τρίγωνο Ερμή – Δία σε ισχύ. Έχεις επίσης όλη τη δύναμη να αφήσεις κάτι πίσω σου και να συμφιλιωθείς με το παρελθόν. Η συνεργασία έρχεται εύκολα και τα μυαλά ανοίγουν περισσότερο. Μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσεις ένα ιδιωτικό θέμα, καθώς ο Δίας διέρχεται από τον οίκο του κάρμα, του παρελθόντος, των καταλήξεων και της αποφασιστικότητάς σου και μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να ξεπεράσεις μια πρόκληση.

Ταύρος
Ερμής και Δίας εναρμονίζονται σήμερα και η ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα με προοπτική, σου ανοίγει πόρτες. Είναι ευχάριστο να μοιράζεσαι νέες ιδέες και βοηθά το ότι οι άνθρωποι φαίνονται ανοιχτοί στις απόψεις σου. Ίσως ανακαλύψεις έναν νέο τρόπο για να μοιραστείς τις σκέψεις σου με κάποιον και να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σε απασχολεί. Μπορεί να απολαμβάνεις θετικά σχόλια και οι ανταλλαγές ή οι αλληλεπιδράσεις σε οδηγούν σε αισιόδοξα συναισθήματα. Είναι μια καλή στιγμή για συμβουλές και διαπραγματεύσεις.

Δίδυμοι
Το να νιώθεις ικανοποιημένη με τη δουλειά και τα πολλά μικρά πράγματα που έχεις καταφέρει μπορεί να φανεί έντονα σήμερα. Αντί να επαναπαύεσαι στις δάφνες σου ωστόσο χρησιμοποιείς αυτό το συναίσθημα για να σε παρακινήσει περισσότερο. Μπορεί να απολαμβάνεις αισιόδοξα συναισθήματα, να μοιράζεσαι ιδέες με τους άλλους και να λύνεις προβλήματα, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής εναρμονίζεται με τον Δία. Η προσέγγιση σε πρακτικά ζητήματα είναι επίσης θετική και δημιουργική.

Καρκίνος
Υπάρχει θετική ενέργεια που ευνοεί τις ιδέες, τις σκέψεις και τη δημιουργική σου διαδικασία σήμερα με τον Ερμή και τον Δία σε αρμονία και σε φιλική σχέση με το ζώδιό σου. Είναι μια στιγμή να εκφραστείς δημιουργικά και ίσως να δεις τη μεγαλύτερη εικόνα σχετικά με μια σχέση, ένα εγχείρημα ή μια επιδίωξη. Μπορεί να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ταξίδια και τους μακροπρόθεσμους στόχους. Ίσως πάλι να κάνεις σχέδια για να κάνεις περισσότερα, να μάθεις περισσότερα ή να βιώσεις περισσότερα.

Λέων
Χάρη σε ένα τρίγωνο Ερμή – Δία σήμερα έχεις την τάση να εστιάζεις στα θετικά και ελπιδοφόρα σενάρια. Μια γενναιόδωρη και ανοιχτή προσέγγιση στα εσωτερικά ζητήματα, στο μοίρασμα και στην οικειότητα μπορεί να είναι πιο επιτυχημένη τώρα. Τα πράγματα ρέουν ιδιαίτερα σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να τακτοποιήσεις τα πράγματα στο μυαλό σου ή κάποιος να σε βοηθήσει να φτάσει σε θετικά συμπεράσματα. Οι άνθρωποι τείνουν να συνεργάζονται μαζί σου και οι οικογενειακές ή οι στενές σχέσεις μπορούν να βελτιωθούν μέσω της επικοινωνίας, του καλού χιούμορ ή της παροχής βοήθειας και υποστήριξης.

Παρθένος
Οι συζητήσεις κυλούν ομαλά με τον Ερμή σε αρμονία με τον αισιόδοξο Δία φωτίζοντας τα πράγματα. Το χιούμορ υπάρχει επίσης στη ζωή σου σε αυτή τη φάση. Μπορεί να είναι μια εποχή σημαντικών ιδεών ή μιας πνευματικής νίκης. Οι άλλοι σου συμπεριφέρονται καλά και είναι ένα διάστημα που η αισιοδοξία σου αυξάνεται. Νιώθεις ότι έχεις υποστήριξη σε ψυχικό επίπεδο ή έρχεσαι σε μια πετυχημένη συμφωνία με κάποιον. Μπορεί επίσης να υπάρχουν συναρπαστικές προσφορές και καλά νέα ή θετικές κριτικές. Σήμερα η Αφροδίτη περνά στον ηλιακό 4ο οίκο σου μέχρι τις 9/12 και η αρμονία στο σπίτι ή στην προσωπική σου ζωή επανέρχεται.

Ζυγός
Το όραμά σου για ένα θέμα είναι ευρύ σήμερα, βοηθώντας σε να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Η σημερινή όψη Ερμή – Δία ελαφραίνει τη διάθεσή σου, ενθαρρύνοντάς σε να σκεφτείς με καλύτερους όρους. Κάτι μπορεί να σε παρακινεί να κάνεις οικονομικά σχέδια ή να συζητήσεις στρατηγικές για την επίτευξη των στόχων σου. Με περισσότερη πίστη στις ικανότητες και τις αξίες σου θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να προσελκύσεις καλύτερες προτάσεις. Ένα πρόβλημα μπορεί να λυθεί μόνο του. Η σημερινή μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον τομέα των επικοινωνιών σου μέχρι της 9/12.

Σκορπιός
Είσαι γενναιόδωρη με τον χρόνο σου και μπορείς να λύσεις ένα πρόβλημα σήμερα, είτε πρόκειται για δικό σου είτε κάποιου άλλου. Είναι πιο εύκολο από ότι συνήθως να ξεπεράσεις τα ζητήματα και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τις περιστάσεις. Ο Ερμής που διασχίζει το ζώδιό σου δημιουργεί μια φιλική σχέση με τον τυχερό Δία και επικοινωνείς θετικά. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη δύναμη των λέξεων για να προσελκύσεις αυτό που θέλεις ή για να προωθήσεις τα ενδιαφέροντά σου. Η μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον τομέα των πόρων και των αξιών σου. Μέχρι τις 9/12 ενισχύει την εμπιστοσύνη στα ταλέντα, τους πόρους και τις ικανότητές σου.

Τοξότης
Η σύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και με τον εσωτερικό σου κόσμο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική σήμερα. Τα όνειρα και η διαίσθησή σου είναι γόνιμα για καινούριες ιδέες. Θα μπορούσες να βρεις τον εαυτό σου σε έναν υποστηρικτικό ρόλο και να απολαύσεις τη φροντίδα για κάποιον. Στην πραγματικότητα μπορεί να αποκτήσεις πολύτιμες γνώσεις ή έμπνευση μέσω της επικοινωνίας σου με αγαπημένα πρόσωπα ή μέσα από προσωπικούς συλλογισμούς. Η Αφροδίτη κατευθύνεται στο ζώδιό σου σήμερα και θα φιλοξενήσεις αυτόν τον ευχάριστο πλανήτη μέχρι τις 9/12. Με αυτήν τη διέλευση γίνεσαι πιο εκφραστική και σίγουρη για τα συναισθήματα σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι μια ευχάριστη στιγμή για καθοδήγηση και μάθηση με ένα τρίγωνο Ερμή – Δία σήμερα. Ορισμένα ζητήματα σήμερα φαίνονται ευκολότερα για να επιλυθούν με αυτήν τη χρήσιμη όψη. Καθώς επικοινωνείς πιο ανοιχτά και θετικά τείνεις να προσελκύεις ευκαιρίες. Μπορεί να εμπνεύσεις φίλους και συνδέσεις ή να αποκτήσεις έμπνευση μέσω αυτών. Η εκμάθηση νέων δεξιοτήτων μπορεί να είναι συναρπαστική. Επίσης σήμερα η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον ηλιακό 12ο οίκο σου και λαχταράς περισσότερο νόημα στην ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Η δύναμη της θετικής σκέψης κάνει τα πάντα να φαίνονται δυνατά σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Δίας σχηματίζουν ένα τρίγωνο ανοίγοντας το μυαλό σου σε πιθανότητες. Μπορεί να έρθουν καλά νέα ή μπορεί να απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι κάτι ξεχωριστό που θα φωτίσει τη μέρα κάποιου. Το να κάνεις σχέδια για τα χρήματα σου, τις επαγγελματικές σου συμφωνίες και την επίλυση προβλημάτων μπορεί να είναι επιτυχές. Μια δίκαιη ή αισιόδοξη προοπτική ενισχύει τη φήμη ή την επαγγελματική σου θέση. Η μέρα φέρνει επίσης την Αφροδίτη στον ηλιακό 11ο οίκο σου και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να συνδεθείς με ομοϊδεάτες.

Ιχθείς
Η αποδοχή έρχεται πιο εύκολα σήμερα. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση του εαυτού σου και της διασκέδασης και είσαι ανοιχτή στο να μάθεις και να κάνεις νέα πράγματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνδεθείς. Με το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Δία, σου ανοίγονται ευκαιρίες, καθώς μοιράζεσαι τις σκέψεις σου και προσπαθείς να προσεγγίσεις. Οι συζητήσεις μπορεί να είναι πιο γόνιμες και μάλιστα εμπνευσμένες. Η Αφροδίτη από σήμερα δημιουργεί περισσότερη ευχαρίστηση στη δουλειά ή τις ευθύνες σου.



tlife.gr της αστρολόγου Λίτσας Πετρίδη