MY KTEO

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ο Χαλκιδέος κολυμβητής Στέργιος Μπίλας στον Ολυμπιακό!


Στον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό Πειραιώς ανήκει επίσημα εδώ και λίγες ώρες ο Χαλκιδέος κολυμβητής Στέργιος Μπίλας, ο οποίος ξεκίνησε το κολύμπι από τη Χαλκίδα  για να μεταγραφεί στην πορεία στον Ωκεανό και στον Εθνικό, αλλά και να γίνει μέλος της Εθνικής Ελλάδας, με πρόσφατες τις συμμετοχές του στο Παγκόσμιο και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καθώς και στους Μεσογειακούς αγώνες, στους οποίους κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με την ομάδα 4Χ100 ελεύθερο ανδρών. 

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωση του για την μεταγραφή του Στέργιου Μπίλα αναφέρει: 

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέργιο Μπίλα. Ο διεθνής κολυμβητής (ημ. γέννησης, 21/11/2001) εντάσσεται στο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Συλλόγου μας».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Στέργιος Μπίλας σημείωσε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην διοίκηση οι οποίοι δείξανε πίστη και με ήθελαν στην ομάδα. Εγώ θα βάλω τα δυνατά μου να τιμήσω το σκουφάκι του Ολυμπιακού για τα επόμενα χρόνια που θα βρίσκομαι εδώ, παίρνοντας πολλά πρωταθλήματα. Επιπλέον θα προσπαθήσω να κάνω το σκουφάκι της ομάδας ακόμα πιο γνωστό έξω από τα σύνορα».