MY KTEO

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Φως στο Τούνελ: Ένας γρίφος ζητά λύση από την Αγγελική Νικολούλη


Η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της ερευνούν διεξοδικά μια συγκλονιστική υπόθεση μυστηρίου στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 23:20, στη συχνότητα του MEGA.

Στο φως η άγρια δολοφονία της μητέρας. Ένας δυσεπίλυτος γρίφος ζητά τη λύση του. Το στημένο σκηνικό θανάτου και ο αποπροσανατολισμός των ερευνών. Ο εισαγγελέας που είδε τη δολοφονία της μητέρας. Τα χρήματα που έκαναν «φτερά» και οι βιασμοί. Ποιοι κρύβονται πίσω από τη σκοτεινή υπόθεση; Η ευθεία απειλή στον σύζυγο για να σταματήσει να ψάχνει τον δράστη.

Όσα αποκαλύφθηκαν στην περασμένη εκπομπή για την εξαφάνιση της Άρτεμης Βασίλη από τον δικηγόρο της οικογένειάς της κ. Ντούγκας:
«Η Άρτεμις έχει έρθει για βόλτα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας με συγκεκριμένο πρόσωπο, λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση. Είναι ένα γνώριμο μέρος για εκείνη. Το ερώτημα είναι τι την οδήγησε να βγει από το σπίτι στις 16 Οκτωβρίου, να πάει στη συγκεκριμένη στάση, όπου την καταγράφει και η τελευταία κάμερα. Είμαστε σίγουροι ότι εκείνη την ημέρα είχε κλείσει με κάποιον ραντεβού για να συναντηθεί. Χτυπάει το κινητό της 11:30 – 12:00, δέχεται μία κλήση στο Viber, πάει στο δωμάτιο, μιλάει και το τελευταίο της στίγμα είναι στην στάση λεωφορείου, όπου καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του pet shop», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ο κ. Ντούγκας είπε ότι υπάρχει κάποιος που γνωρίζει και δεν έχει αποκαλύψει την αλήθεια.: «Δεν μπορεί η Άρτεμις να έχει στήσει την τέλεια εξαφάνιση. Δεν μπορεί να μην είχε εκμυστηρευτεί σε συγκεκριμένους ανθρώπους κάποια πράγματα. Σίγουρα κάποιος γνωρίζει και δε μιλάει. Συγκεκριμένος μάρτυρας που έχουμε υποδείξει στο Ανθρωποκτονιών, δεν έχει πει την αλήθεια εξ αρχής. Να βγει και να πει τι ακριβώς έχει γίνει. Γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις για την Άρτεμη. Είναι το τελευταίο άτομο που είχε επικοινωνία», δήλωσε στο «Φως στο Τούνελ».



iEidiseis.gr