MY KTEO

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ρένος Χαραλαμπίδης: Απαντά αν ήταν σεξιστικό το σχόλιο στη Τζένη Μελιτά - «Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω»


Αντιδράσεις προκλήθηκαν από μια ατάκα που είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης στη Τζένη Μελιτά όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Συγκεκριμένα, ο Ρένος Χαραμπίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ζήτησε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο να μην τον διακόπτει, με την Τζένη Μελιτά να παίρνει το μέρος του λέγοντας πως ο καλεσμένος τους έχει δίκιο και πρέπει να τον αφήνει να ολοκληρώσει.

«Θα ήθελα να είσαι υπεύθυνη για να ολοκληρώσω» ήταν η φράση του ηθοποιού που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και την αμηχανία της Τζένης Μελιτά η οποία στον αέρα της εκπομπής, του επισήμανε πως αυτό που λέει αγγίζει τα όρια του σεξιστικού.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι εννοούσε, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Από που κι ως που είναι σεξιστικό; Ο καθένας μπορεί να μεταφράζει όπως θέλει τα λόγια. Και καλημέρα μπορώ να σου πω και εσύ να πεις μετά ότι σου την έπεσα.

Η ελευθερία του λόγου είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και έχει χυθεί αίμα για να μιλάμε ελεύθεροι. Ο δημόσιος λόγος είναι ένας λόγος που έχει συνέπειες γι' αυτό οφείλουμε να προσέχουμε πολύ τους χαρακτηρισμούς. Εγώ δεν έκανα χαρακτηρισμούς και φυσικό είναι να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου με τρόπο που να μην προσβάλλω τον άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.



govastileto.gr