MY KTEO

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Γιώργος Τσαπουρνιώτης: Ολοκληρώνονται έργα, ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις

Ολοκληρώνονται οι εργασίες στα Δημοτικά Σχολεία των Ροβιών και του Πηλίου. Η ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου των Ροβιών έγινε με χρηματοδότηση από την περιφέρεια Στερεάς

Ελλάδας και του Δημοτικού Σχολείου του Πηλίου από το Υπουργείο Εσωτερικών!! 

Εκτεταμένες εργασίες από συνεργεία του Δήμου μας γίνονται στο κοιμητήριο της Αγίας Άννας. Τοποθετείται η παιδική χαρά στο Σπαθαρι. Έργο που χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο. Ασφαλτοστρώσεις από αύριο σε όλες τις κοινότητες του Δήμου μας. Ένα μεγάλο έργο που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών. 

Κατασκευάζεται η πλατεία της Λίμνης. Σε εξέλιξη το έργο του νέου γηπέδου των Ροβιών όπου ξεκινά άμεσα και το έργο της αποχέτευσης. Αυτή την βδομάδα ξεκινάει η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στα γήπεδα 5×5 των Ροβιών, της Φαρακλας και της Δάφνης. 

Στο Προκόπι σε πλήρη εξέλιξη το έργο αποστράγγισης. Στο Πήλι ξεκινάει και η γέφυρα στα Διχαλορεματα όπως και η επισκευή του δρόμου Πήλι -Βλαχιά. Αυτό το διάστημα ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ακολουθήσουν!! Η συνεργασία σας πολύτιμη!!!!