MY KTEO

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Οι τρικλοποδιές του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΣΟΚ στην Αυτοδιοίκηση


Καθόλου απαρατήρητο δεν έχει περάσει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ και το «άνοιγμα» για τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο επιχειρήθηκε από τον Τσίπρα. Συνεργάτες του Ανδρουλάκη εκτιμούν ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να βάλει «τρικλοποδιά» στο ΠΑΣΟΚ για να το συμπιέσει πολιτικά.

 

Ο Ανδρουλάκης θεωρεί ότι το κόμμα του θα κάνει μία πολύ δυνατή και σημαντική καταγραφή στα αυτοδιοικητικά – πράγμα που έκανε ακόμη και όταν τα ποσοστά του κόμματος ήταν πολύ χαμηλά – καθώς έχει πρόσωπα στην Αυτοδιοίκηση που μπορεί να σηκώσουν μεγάλο βάρος. Δεν είναι λίγα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν προσπάθεια «παγίδευσης» από την Κουμουνδούρου, ωστόσο αυτό που τονίζουν είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτός που θα βρεθεί πίσω από το ΠΑΣΟΚ και θα στηρίζει «πράσινες» υποψηφιότητες.

 

«Το ΠΑΣΟΚ θα ακολουθήσει την αυτόνομη πορεία του και στην Αυτοδιοίκηση. Ειδικά στις μεγάλες περιφέρειες και τους δήμους στην επαρχία η δυναμική του κόμματος είναι έντονη, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιοικητικά είναι ανύπαρκτος. Η παγίδα που επιχειρήθηκε μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ για τον Τσίπρα. Θα βρεθούν να ακολουθούν αυτοί τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ»