MY KTEO

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Ηλιάνα Μαυρομάτη για Βασίλη Μπισμπίκη – Δέσποινα Βανδή: Έκανα λάθος που απάντησα στην συγκεκριμένη ερώτηση


Η Ηλιάνα Μαυρομάτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε στην ερώτηση που δέχτηκε on camera όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί. Η ηθοποιός είπε πως ήταν λάθος που απάντησε στην ερώτηση.

«Έκανα λάθος που απάντησα στη συγκεκριμένη ερώτηση. Ήταν μια άκομψη ερώτηση, και για τον Βασίλη και για την σύντροφό του. Πολύ συχνά οι δημοσιογράφοι επιλέγουν να κάνουν άκομψες ερωτήσεις για να βγάζουν τίτλους, κάτι που αποδείχθηκε κι από αυτό που έζησα. Παρ’ όλα αυτά ήταν ένα μάθημα για μένα, σε κάποιες ερωτήσεις δεν πρέπει να απαντάς» είπε στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Νομίζω πως δεν θα με ρωτούσε κανείς τίποτα αν ο συμπρωταγωνιστής μου είχε προσωπική ζωή εκτός δημοσιότητας. Κατάλαβα τις δυσκολίες που περνούν και οι ίδιοι με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα media. Από πλευράς μου, λόγω απειρίας και κάπως αυτόματα, μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω και ήταν λάθος μου. Θα μάθω σιγά σιγά».

Την Ηλιάνα Μαυρομάτη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το βράδυ της Δευτέρας, 7 Νοεμβρίου.

Η ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους σχετικά με τον ρόλο της και τις ερωτικές σκηνές που έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Είναι ενδιαφέρουσες γιατί ο Βασίλης είναι πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές οπότε δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα» είπε η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Όσο για το αν ανησυχεί μήπως ζηλέψει η Δέσποινα Βανδή, η ηθοποιός απάντησε: «Όχι, δεν το έχω σκεφτεί. Γιατί η σύντροφός του είναι έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».


enikos.gr