MY KTEO

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πανστρατιά από το ΠΑΣΟΚ – Συνάντηση των Γραμματέων των Νομαρχιακών υπό τον Αν.Σπυρόπουλο


 Συνάντηση των γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών την προσεχή Κυριακή στην Αθήνα με εντολή του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Σπυρόπουλου.

Είχαμε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι η 20η Νοεμβρίου θεωρείται μία καταληκτική ημερομηνία για τον Νίκο Ανδρουλάκη.Πρόκειται για την ημερομηνία κατά την οποία θα ανακοινωθούν τόσο οι τομείς όσο και ποσοστό των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.

 Την 20η Νοεμβρίου επίσης θα συνεδριάσει και η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος.

 Θέμα της συζήτησης που θα διεξαχθεί με τους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών ανά την χώρα θα είναι κατά κύριο λόγο η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του κόμματος, αλλά και οι δράσεις του Κινήματος γύρω από την ενεργειακή κρίση, αλλά και τις προτάσεις για το νέο Ε.Σ.Υ.

 Σημαντικό εδώ είναι να αναφερθεί πώς μέχρι στιγμής το κάλεσμα του Ανδρέα Σπυροπούλου έχει προκαλέσει κύμα ενθουσιασμού στους γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών καθώς μετά από καιρό στην Δημοκρατική παράταξη παρατηρείται μία πανστρατιά προσωπικοτήτων από κάθε ηλικία και από κάθε περιφέρεια.

 Με στόχο τη Δημοκρατική ανατροπή και την αλλαγή στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας το οποίο τόσο πολύ όλοι μας έχουμε ανάγκη!

 Να σημειωθεί ότι οι παρούσες Νομαρχιακές Επιτροπές προέκυψαν από μια άνευ προηγούμενου συμμετοχή πολιτών σε τέτοιου είδους διαδικασίες με περίπου 180.000 μέλη του ΠΑΣΟΚ να δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης!

 Το εγχείρημα των Τομέων Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ πηγαίνει σύμφωνα με πληροφορίες εξαιρετικά καλά με μέχρι στιγμής 1.200 άτομα να έχουν δηλώσει ενδιαφέρον.Μάλιστα οι 500 είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων.

 

Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά και απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες για μια μεγάλη Δημοκρατική Ανατροπή απέναντι στις αποτυχημένες συνταγές της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Σε μια κρίσιμη συγκυρία για την χώρα και τους πολίτες με την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια να σαρώνουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις το ΠΑΣΟΚ έχει προτάσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας.